Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Filya Indoor Garden

Deze fijne plantenwinkel is één van onze favorieten in het centrum van Den Haag. Een walhalla voor iedereen met groene vingers en diegene die ze dolgraag wil krijgen.

Shop till you drop

Filya Indoor Garden

Een waar walhalla voor iedereen met groene vingers én voor iedereen die ze dolgraag wil krijgen: Filya Indoor Garden. Deze fijne plantenwinkel is onze favoriet in het centrum van Den Haag. De mooiste (en heel goed betaalbare!) planten, potten en toffe accessoires voor jezelf of iemand anders. Laat je inspireren in deze groene oase!

Urban jungle

Midden in het centrum van Den Haag waan je je in een heuse urban jungle. Bij Filya indoor garden beginnen je groene vingers meteen te kriebelen, doe je boordevol inspiratie op om jouw eigen huis een beetje groener te maken en shop je te gekke cadeaus. En het kundige personeel helpt je dolgraag op weg met het juiste advies bij jouw aankopen.

Insta hotspot

Ben jij een ware influencer (to be)? Ook dan is Fliya de plek waar je moet zijn. Het interieur van Filya vraagt er nu eenmaal om om gefotografeerd te worden. De kleuren, de mooie hoekjes en de toffe accessoires zijn dan ook mega fotogeniek. Vergeet je #haagseschatten niet? 😉