Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Fleur’s

Je favoriete huiskamer: Fleur's. Als je hier eenmaal zit, wil je nooit meer weg. Heerlijke koffie, goede broodjes en fenomenale plakken cake.

Happies & bakkies

Je hebt van die plekken waar je het liefste gewoon de hele dag wil blijven zitten. Fleur’s is zo’n plek. De gezelligste huiskamer van de Weimarstraat. Een plek waar je geniet van goede koffie met een lekkere plak cake erbij. Alles klopt hier gewoon. Een echte Haagse Schat die je aan de ene kant het liefst voor iedereen geheim wil houden, maar waar je tegelijkertijd ook iedereen mee naartoe wil nemen. 

Knusse huiskamer

Deze knusse huiskamer is perfect voor elke gelegenheid. Neem een plekje aan de grote leestafel voor een werkdag. Ga voor de heerlijk zachte groene bank voor het perfecte huiskamer gevoel of kies een plekje aan de hoge tafel aan het raam om lekker naar buiten te kijken of een krantje te lezen. Een heerlijk bakkie koffie erbij, een goede tosti of een lekkere plak cake en je wil hier echt nooit meer weg.

Alles klopt hier

Van het gezellige achtergrondmuziekje tot de sfeervolle verlichting en van de eigenaresse tot de steengoede barsista’s. Elke dag liggen er verschillende kranten en misschien ligt ook je favoriete tijdschrift er wel tussen. De producten zijn hier duidelijk met zorg uitgezocht; Koffie van Roast Factory, thee van Kali Tengah, Kaas van de Haagse kaasspeciaalzaak Ed Boele, brood van Lekker Brood en biertjes van de Haagse brouwers Eiber en Kompaan. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je komt, bij Fleur’s zit je altijd goed!