Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

FOAM The Kitchen

Inspiratie opdoen in de keuken of je kennis over plantaardig koken vergroten? Dan is FOAM The Kitchen misschien wel jouw nieuwe favo plek.

Happies & bakkies

FOAM The Kitchen

Stel hè, je bent enorm geïnteresseerd in de plantaardige keuken. Je wil het liefste zoveel mogelijk inspiratie, nieuwe gerechten en kennis op doen en vindt het heerlijk om zelf in keuken bezig te kunnen zijn. Laat ons dan het zusje van lunchroom FOAM bij deze aan je voorstellen: FOAM The Kitchen. 

Inspiratie en geuren snuiven

Bij FOAM The Kitchen kun je zelf aan de slag tijdens één van de kookworkshops, leer je de kneepjes van het vak tijdens één van de kookdemo’s of ga je boordevol inspiratie en kennis op huis aan na één van de inspiratiesessies waarin gezondheid en duurzaamheid centraal staan. Voor iedereen die geïnteresseerd is in deze thema’s en er meer van wil weten is Foam The Kitchen waar je moet zijn.

Zusje van

Als je denkt: hé ken ik die naam niet ergens van? Kan kloppen. In de Frederikstraat vind je namelijk de zus van FOAM The Kitchen: FOAM ontbijt en lunch. Ook al zo’n fijne plek! Heb je dus geen zin om zelf te koken en wil je lekker ontspannen genieten van al het lekkers, dan is dit je plek. Ontspannen op het terras aan de voorkant, of juist in alle rust in de tuin achter het pand.