Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagsche Kopjes

Kapper Haagsche Kopjes is een bijzondere plek waar kunst, muziek én natuurlijk het kappersvak samenkomen. Een plek waar iedereen zich op z'n gemak voelt!

Haagse happiness

Haagsche Kopjes

Menig lezer zal het met ons eens zijn: het vinden van een écht fijne kapper is soms best een uitdaging. Daarom zijn wij zo blij met Haagsche Kopjes. Want voor een nieuw fris (Haags) kopje en een hele chille sfeer, ben je bij deze kapper aan het juiste adres.

Kapper & kunst

Bij Haagsche Kopjes kun je niet alleen terecht voor een nieuwe coupe, het is ook de plek waar regelmatig toffe exposities plaatsvinden. Een combi tussen het kappersvak, kunst en muziek komt op deze plek aan de rand van het centrum bij elkaar. Een fijne mix als je het ons vraagt!

Passie voor het vak

De kappers Bij Haagsche Kopjes zijn stuk voor stuk toffe persoonlijkheden. Ze werken als zelfstandigen onder de paraplu van Haagsche Kopjes. Een ieder met zijn eigen kwaliteiten, maar met precies dezelfde passie. Gedreven mensen, die elkaar inspireren, creatief zijn en telkens op zoek zijn naar verbeteringen. Wij gaan altijd blij naar buiten!