Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Juni Café

Een verstopte parel midden in het centrum: Juni in het Nutshuis. Een plek om te onthaasten, te genieten en (h)eerlijk te eten. Een echte Haagse schat!

Happies & bakkies

Juni Café in het Nutshuis

Voor iedereen die net als wij dol is op de hectiek en gezelligheid van onze fijne stad, maar tegelijkertijd intens kan genieten van de rust en de natuur. En daarvoor hoef je je dus niet per se richting strand of bos te begeven, Juni Café in het Nutshuis bewijst dat. Een ultieme Haagse schat want door velen nog onontdekt en een ware verrassing midden in het centrum van Den Haag. 

Lokaal & vers

Heerlijk en eerlijk bereid eten. Verse ingrediënten die met liefde bereid worden tot mooie gerechten. Kleurrijke salades, lekkere sandwiches en verse sapjes. Wij vinden lunchen bij Juni iedere keer weer een feestje. En het leuke: je pakt er een bordje, schept precies datgene op waar bij jou het water van de in mond loopt en betaalt bij de kassa naar het gewicht van je bordje.

Oase van rust

Wil je je altijd wanen in die heerlijke juni maand, dan zit je hier dus goed. Je hoort de kerkklokken op de achtergrond, bent opeens weg van het verkeer en de drukte en omringd door groen. Althans dat is het mooi weer scenario, wanneer de gehele Nutstuin omgetoverd is tot terras. Maar niet getreurd: in de koudere en nattere maanden is het statige Nutshuis, een voormalig bankgebouw, echt een heel fijn alternatief.