Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Lekker Brood

Je hebt brood. En je hebt lekker brood. En dat laatste vind je, hoe verrassend ook, in het Lekker Brood Bakery Café in hartje centrum.

Shop till you drop

Lekker Brood

Je hebt brood. En je hebt lekker brood. En dat laatste vind je, hoe verrassend ook, bij onze Haagse schat Lekker Brood. Een winkel en bakkerij in één aan de Herengracht in het centrum. Waar brood maken nog een echte ambacht is. Een schitterende winkel met bevlogen mensen waar innovatieve en creatieve projecten, duurzaamheid en biologisch hoog in het vaandel staan.

Lekker duurzaam

Bij Lekker Brood hebben ze oog voor de omgeving. Bezorgingen doen ze op de fiets of (voor de grotere afstanden) met de elektrische auto. Overgebleven brood wordt gegeven aan het vrouwenklooster een paar straten verderop, zij zorgen ervoor dat het terecht komt bij gezinnen die dit heel hard kunnen gebruiken. Er wordt daarnaast enkel gewerkt met biologische grondstoffen, dat samen met een portie liefde, tijd en aandacht zorgt voor de lekkerste broden.

Lekker lokaal

Je had vast al eens opgemerkt dat wij nogal fan van zijn lokale samenwerkingen. Lekker Brood is daarin een uitstekend voorbeeld. Ze leveren hun lekkere brood bij menig strandtent, Haags museum en bij tal van onze eigen Haagse schatten. Broodje bij SamSam? Komt van Lekker Brood. Het zuurdesem matcha brood bij Hug the Tea? Juist ja, Lekker Brood.