Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Little Miss Sangria

Een stukje Spanje, zo in je eigen achtertuin. Little Miss Sangria: waar je geniet van heerlijke huisgemaakte sangria's en mediterraanse hapjes!

Happies & bakkies

Little Miss Sangria

Een stukje Spanje, maar dan op fietsafstand. In de gezellige Reinkenstraat vind je Little Miss Sangria, waar je geniet van heerlijke huisgemaakte sangria’s en de lekkerste mediterraanse hapjes. Het inmiddels bij eenieder bekende ‘shared dining’ concept, is hier je ultieme excuus om alle gerechtjes van de kaart te proberen.

Altijd zomer

En nu horen we je denken: maar sangria is toch alleen lekker op een zomers terras met temperaturen boven de 25 graden? Little Miss Sangria bewijst het tegendeel. De sangria’s passen zich namelijk aan aan het seizoen en wij zijn fan! En het fijne is: er staan altijd minimaal 7 verschillende sangria’s op de kaart waardoor er altijd wel eentje bij zit waar jij ongetwijfeld net zo dolenthousiast over bent als wij zijn!

Een tafel vol

En alsof het met die drankjes alleen niet al feestelijk genoeg is, raden we je ook aan lekker een ‘wandeling’ door de kaart te nemen. Voorkomt keuzestress en zorgt ervoor dat je van kan genieten van al het lekkers dat de kaart te bieden heeft. En bijkomend voordeel: zo’n tafel vol zit er ook gewoon echt beregezellig uit. Met wie ga jij genieten van een Spaanse avond?

 

– Goed om te weten: bij Little Miss Sangria kun je per tafel een maximum bedrag van 50 euro aan Haagse Schatten cadeaubonnen inleveren. –