Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Lola Bikes and Coffee

Op het Noordeinde vind je één van de meest chille plekken van Den Haag. Een waar walhalla voor koffie- en fietsliefhebbers: dat is Lola Bikes & Coffee!

Happies & bakkies

Lola Bikes and Coffee

Op het toch wat statige Noordeinde vind je één van de meest chille plekken van Den Haag. Een waar walhalla voor koffie- en fietsliefhebbers: Lola Bikes & Coffee. Lola is zo’n plek waar je geïnspireerd raakt. Geïnspireerd om zelf die racefiets weer eens van de spinnenwebben te ontdoen en je aan te sluiten bij een van de wekelijkse ritten. Maar ook een plek waar de bijzondere verhalen voor het oprapen liggen.

Bakkies en bikes

Er zijn twee dingen onlosmakelijk verbonden met Loka: koffie en fietsen. Want naast dat Lola de plek is voor een mega lekker bakkie, is het ook het thuishonk voor vele enthousiaste fietsliefhebbers. Lola heeft een eigen fiets community opgebouwd, de Lola Cycling Club. Maar liefst 200 trouwe leden zijn hieraan verbonden. Er heerst dan ook een lekkere, actieve vibe bij Lola.  

Mannen met een missie

De drie eigenaren van Lola willen door hun onderneming iets terug doen voor de samenleving. Ze steunen wielerprojecten in Afrika en zorgen er door andere de verkoop van een speciale koffie voor dat een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks terecht komt bij talentvolle renners daar. Tof toch?