Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Made conceptstore

Made conceptstore: een tof creatief concept aan het Noordeinde waar je de mooiste kunstcreaties vindt van uitsluitend Haagse makers.

Shop till you drop

Made conceptstore

Made Conceptstore is meer dan één van de vele kunstgaleries aan het mooie en ietwat statige Noordeinde. Het is een creatief concept waar je de mooiste kunstcreaties vindt van uitsluitend Haagse makers. Handgemaakte en unieke designs van bijvoorbeeld Joske en Richelle zelf, de eigenaressen van deze conceptstore.

Haagse makers

Een verzameling van werken van Haagse makers dus. Denk aan schilderijtjes van epoxy op hout, maar ook oude stoelen die dankzij toffe bekleding een nieuw leven in worden geblazen. De galerie ligt en hangt vol met toffe items van Haagse ontwerpers die dankzij Joske en Richelle de kans krijgen om hier hun werk te exposeren en verkopen. Ook hun eigen creaties zijn er uiteraard te koop.

Inspiratie opdoen

Bij Made scoor je de leukste producten waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had, maar doe je ook de nodige inspiratie op. Gewoon even rondkijken en boordevol inspiratie weer naar buiten stappen mag zeker ook. Loop rustig rond want er valt genoeg te ontdekken. Kunst in de vorm van foto’s, schilderijen en meer en telkens weer nieuwe aanwinsten.