Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Monastic Store

Het Willibrordushuis: een klooster, brouwerij en kloosterwinkel onder één dak. En in die winkel in shop je ambachtelijke kloosterproducten én bier!

Shop till you drop

Monastic Store

De Oude Molstraat: de leukste bruine kroegen, talloze restaurantjes én een klooster. Midden in het historische centrum van de stad, maar toch heel verscholen. Een ware Haagse schat dus. Het Willibrordushuis: een klooster, een kloosterbrouwerij en een kloosterwinkel onder één dak. En in die kloosterwinkel shop je mooie, ambachtelijke en eerlijke kloosterproducten uit Franse en Nederlandse kloosters.

De broeders van Sint Jan

De broeders van Sint Jan staan in dit klooster aan het roer en bij hen staat ontmoeting centraal. Een bezoekje aan het klooster én de kloosterwinkel zijn dan ook een absolute must. Even ontsnappen aan de stadse hectiek, even rust en ruimte. Regelmatig worden er open rondleidingen georganiseerd door het klooster. Ook de kloosterbrouwerij van de Haagsche Broeders komt dan aan bod. En in de kloosterwinkel koop je dan natuurlijk meteen zo’n bijzonder biertje voor thuis.

Bijzondere ontmoetingen

De broeders doen er alles aan om de drempel naar het klooster te verlagen. Het klooster is al jaren een populaire stop tijdens de Haagse Museumnacht, de open rondleidingen zijn een groot succes en ook het kloosterbier zorgt voor bijzondere ontmoetingen. Wij zijn van dit klooster onder de indruk, stap ook eens binnen.