Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

NOOK Gallery & Store

Een plek waar kunst toegankelijk wordt: NOOK Gallery. Een plek die uitnodigt, waar je ongedwongen rond struint en boordevol inspiratie naar buiten stapt.

Shop till you drop

NOOK Gallery & Store

Vanuit de overtuiging dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn, opende, de van origine Portugese, Cila eind 2019 haar galerie in de Weimarstraat. De aansprekende etalage, de warme ontvangst en de tentoongestelde illustraties en lokale werken maken dat het direct een plek is waar je graag komt.

Haags & Portugees

Bij NOOK kiezen ze voor lokaal. En dat is in het geval van Cila een mix tussen Portugese en Haagse producten en printen. De galerieën in Lissabon, waar de dames vandaan komen, waren de inspiratie om deze plek te starten en voor iedereen die weleens in Lissabon is geweest: dat voel je meteen. Een plek waar je ongestoord kunt rond kijken, waar je geïnspireerd raakt en waar kunst opeens geen ver van je bed show meer is. Dat is Gallery NOOK.

Workshops

Veel van de illustraties die bij NOOK aan de muur hangen zijn getekend door Cristina. Zelf ook een kunstwerk maken? Schrijf je dan in voor één van de workshops. Neem een foto, een tekening of een voorwerp dat iets met je doet mee. Cristina begeleidt je door je eigen creatieve proces en laat je ter inspiratie ook zien hoe zij zelf werkt. In een kleine groep helpt ze je op weg om tot je eigen kunstwerk te komen.