Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

NOOK Gallery

Een inspirerende plek waar kunst en mooie meubels de ultieme mix vormen: NOOK Gallery & Scandinavian vintage. Kunstwerken, prints en toffe meubels.

Shop till you drop

NOOK Gallery & Scandinavian vintage

Vanuit de overtuiging dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn, opende, de van origine Portugese, Cila eind 2019 haar mooie galerie in de Weimarstraat. Sinds 2021 bundelt ze haar krachten met Scandinavian vintage en zorgt de mega enthousiaste Loes er nu voor dat dit een plek is waar je graag komt en inspiratie opdoet.

Portugees & Scandinavisch

Een mix tussen mooie kunstwerken en prints en schitterende meubels. De galerieën in Lissabon, waar Cila vandaan komt, waren ooit de inspiratie om deze plek te starten en voor iedereen die weleens in Lissabon is geweest: dat voel je meteen. Een plek waar je ongestoord kunt rond kijken, waar je geïnspireerd raakt en waar kunst opeens geen ver van je bed show meer is. Die kunst in combinatie met de mega mooie, door Loes zelf opknapte, meubels maken van deze winkel een gevaarlijke ‘betreden op eigen risico’ stop.

Workshops

Zelf je creatieve ik eens flink wakker schudden? Ook dat kan! De dames organiseren regelmatig toffe workshops in hun mooie winkel. Enne check zowel van NOOK als Scandinavian Vintage de social media kanalen zodat je zeker weet dat je niets meer mist.