Cadeaubon bestellen

Old Pine

Old Pine. Een winkel waar je vol wooninspiratie, nieuwe ideeën en waarschijnlijk een schitterende aankoop weer vandaan komt.

Old Pine; het begon ooit met een Intagram account en is inmiddels uitgegroeid tot een echte winkel in een pareltje van een pand. Het voormalig pand van Nook Gallery. Wat zijn wij blij dat dit hoekje op de Suezkade nog steeds in handen is van een Haagse schat! Deze nieuwe winkel van Barro en Zoë staat vol met spulletjes die jouw huis net een beetje leuker en unieker maken. Laat je inspireren door de Japanse Wabi Sabi filosofie, waarop de winkel is gebaseerd.

Instagrammable

Zodra je binnenstapt in de winkel, raak je al een beetje verliefd en geïnspireerd. De winkel staat echt zo vol moois en al de natuurtinten vormen samen zo’n mooi geheel. Het klopt hier gewoon. De spulletjes in de winkel passen bij elkaar en vormen een stijl die je zo over wil nemen voor in je eigen huis. Van keramiek tot een boeket van wildbloemen en van tweedehands kleding tot handgemaakte vaasjes.

It’s in the name

Old staat voor het oude, het authentieke, het hebben van een geleefd leven.

Pine refereert naar het natuurlijke en het aardse. Stiekem is het ook nog de favoriete boom van Barro & Zoë en heeft Ben Howard er een prachtig nummer over geschreven. Alles komt dus samen in de naam. Laat je inspireren door de prachtige filosofie waarop Zoë met zorg haar winkel inricht en bepaalt wat er in de winkel te vinden is.

Wanneer je naar binnen stapt bij Old Pine, weet je zeker dat je nooit meer hetzelfde kijkt naar inrichting als daarvoor. Wat je ook zeker weet als je een stap naar binnen zet, is dat je vanaf dan anders naar je eigen huis zal kijken en dat met lege handen naar buiten gaan echt geen optie is.