Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Pepita d’Oro Atelier

Hier kan je terecht voor prachtige handgemaakte sieraden, maar ook voor reparaties, of het omsmelten van het goud van je oma. Een pareltje aan de Thomsonlaan in Den Haag.

Shop till you drop

Pepita d’Oro Atelier

Aan de Thomsonlaan vind je het atelier van de jonge Haagse goudsmid Rose. Pepita d’Oro is de naam. Een winkel en werkplek in één waar je de meest prachtige handgemaakte sieraden vindt, terecht kunt voor reparaties én voor het omsmelten van het goud van je oma in een nieuw uniek sieraad.

Goudsmid in actie

En weet je wat het leuke is? Vrijwel alle sieraden worden in het atelier zelf gemaakt. Grote kans dus dat je Rose in actie ziet als je een bezoekje brengt aan de winkel. De werkbank met een scala aan gereedschappen (de meesten geërfd van haar oma die eveneens goudsmid was), neemt dan ook een prominente plek in in deze mooie winkel. Rose maakt simpelweg wat jij wil.

Perfect voor jou

Rose vindt het het allerbelangrijkste dat je sieraden draagt die bij jou passen. Iedereen is anders en uniek, daarom kan je bij Pepita sieraden laten maken die perfect bij jou en je persoonlijkheid passen.Tof toch? In haar winkel vind je naast haar eigen sieraden ook een boel andere merken in de mooie vitrines.