Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Roast Factory

Lekkere koffie begint bij een goede boon. De koffie van Roast Factory bestaat uit heerlijke én eerlijke koffiebonen om de perfecte kop koffie mee te zetten.

Shop till you drop

Roast Factory

Stefan Coster, eigenaar van Roast Factory, wil Den Haag een bijzonder bakkie kunnen bieden. Daarom reist hij de hele wereld af voor de perfecte koffieboon, om er vervolgens met zijn authentieke koffiebrander mee aan de slag te gaan. Het resultaat: heerlijke én eerlijke koffiebonen om thuis (of in geselecteerde horecazaken) de perfecte kop koffie mee te zetten.

Een beter bakkie

Nadat Stefan eerst jarenlang als barista en koffiebrander werkte bij verschillende zaakjes, ging in 2016 het roer om. Hij startte zijn eigen koffiebranderij Roast Factory. De reden? Zijn stellige overtuiging dat Den Haag simpelweg betere koffie verdiende. En daar zijn wij hem toch een partijtje dankbaar voor!

Transparant & duurzaam

Het kan goed zijn dat je Stefan op zijn bakfiets weleens door de stad hebt zien crossen. Dat is slechts één van de manieren waarop Roast Factory er alles aan doet om zo duurzaam mogelijk koffie te kunnen maken. Zo wordt de koffieboon rechtstreeks en tegen een eerlijke prijs bij de koffieboeren gekocht en gebeurt dat alleen als hij er zeker van is dat daar de omstandigheden goed zijn. Ook wordt al het verpakkingsmateriaal hergebruikt en is compleet te traceren hoe dat lekkere bakkie eigenlijk tot stand komt.

Wil je jouw Haagse schatten cadeaubon bij Roast Factory inleveren? Neem dan even contact op met Stefan.