Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Sprinkel + Hop

Een echte aanrader voor iedereen die dol is op mooie vintage spullen. Veel zachte kleuren, keramieken vaasjes, schilderijtjes en toffe vintage meubels.

Shop till you drop

Sprinkel + Hop

Er zijn maar weinig mensen die net zo goed zijn in schat zoeken als dat wij dat zijn, maar Joke is een absolute kei! In haar witte busje rijdt ze stad en land af op zoek naar de allermooiste vintage vondsten. Tussen kramen vol meuk vindt zij de allermooiste pareltjes en menig kringloopwinkel kent ze op haar duimpje. Al die gevonden schatten geeft ze in haar winkel aan de Weimarstraat een tweede leven.

Vintage vondsten

Van meubels tot kandelaren en van de allermooiste lampen tot dat ene bijzondere beeld waar je al tijden naar op zoekt bent. En het leuke is: vrijwel iedere dag verandert Joke haar winkel en vind je er weer nieuwe vintage vondsten.

Inspiratie opdoen

Sprinkel + Hop is echt een winkel waar je boordevol inspiratie voor thuis, én meestal met een mooie aankoop, weer de deur uitgaat. Joke heeft gevoel voor styling en voor sfeer en dat merk je. De etalage is iedere keer weer een feestje om te bekijken, maar ook de winkel zelf doet je telkens weer verbazen. In haar winkel wordt schat zoeken dan ook opeens een fluitje van een cent.