Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Stijlbandiet

Een winkel in Den Haag vol met zwierige jurkjes, stoere boots, vintage meubels en cadeautjes. Een perfecte mix om blij van te worden!

Shop till you drop

Stijlbandiet

Je hebt van die winkeltjes, daar móet je gewoon naar binnen stappen als je er langs loopt. Je wordt er haast naar binnen gezogen. Van die winkels waar ze buiten eigenlijk een ‘betreden op eigen risico’ bord neer moet zetten. En waar je vanaf het moment dat je binnen stapt, al weet dat je er niet met lege handen naar buiten stapt. Stijlbandiet in de Fahrenheitstraat is er zo eentje! Een winkel vol musthaves voor je garderobe en musthaves om je huis mee te stylen.

Moeder & dochter

Hoe leuk is het om samen met je moeder (of dochter natuurlijk) een eigen winkel te runnen? Dochter Kim en Linda doen het gewoon. In hun winkel aan de gezellige Fahrenheitstraat combineren ze hun liefde voor mode en meubels. Een zeer succesvolle maar gevaarlijke combi als je het ons vraagt! 😉 Regelmatig reizen de dames af naar Parijs of een andere toffe mode stad om ons te verblijden met de tofste items.

Open loods in de Binck

En tijdens je bezoekje aan de winkel vind je daarnaast de mooiste, door hen zelf opgeknapte, meubels en accessoires. Omdat de winkel inmiddels veel te klein is voor al hun creativiteit, organiseren ze regelmatig een open loods op hun locatie in de Binckhorst waar je moeiteloos een heel nieuw meubilair bij elkaar shopt. Houd vooral de social media kanalen in de gaten voor de data.