Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

The Chocolate Shop

De meest duurzame chocoladewinkel van Europa bevindt zich gewoon in ons mooie Den Haag! Maak kennis met The Chocolate Shop en hun principe: from bean to bar.

Shop till you drop

The Chocolate Shop

The Chocolate Shop is een heel kleine winkel, maar toch kijk je er je ogen uit. Bijzondere repen, schitterende bonbons en een plek waar je een met liefde gezet bakkie thee, koffie of warme choco kunt drinken. Een winkel aan huis in de duurzame wijk De Groene Mient. De meest duurzame chocoladewinkel van Europa bevindt zich gewoon in ons mooie Den Haag!

From bean to bar

Van alle chocolade die in het winkeltje verkocht wordt is volledig transparant en traceerbaar waar deze vandaan komt. From bean to bar is niet voor niets de slogan van The Chocolate Shop. Eigenaren Ray en Sanna zijn heuse (wij wisten tot voor kort niets eens dat het bestond) chocolade sommeliers en kunnen je dan ook alles vertellen over de mooie producten. Waar komt het vandaan, wat maakt het bijzonder, waar past het goed bij?

Proeven maar

We kunnen natuurlijk heel veel schrijven over de bijzondere chocolade, maar in dit geval geldt toch echt dat je vooral zelf moet proeven en ervaren. Gelukkig worden er regelmatig toffe evenementjes georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Tastings, workshops en foodpairing met o.a. thee, koffie, bier en wijn in combinatie met die bijzondere chocolade. Houd de website en social kanalen dus goed in de gaten!