Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Theater Dakota

Theater en Filmhuis Dakota. Een culturele hotspot midden in Escamp. Een beetje verscholen, maar het ontdekken zeker waard!

Haagse happiness

Theater Dakota

Voor een mooie film of voorstelling altijd naar de stad? Hoeft helemaal niet! In stadsdeel Escamp, vlakbij de Leyweg, vind je Theater Dakota. Een plek waar ontmoeten en ontdekken centraal staat. De mooiste (Filmhuis) films, de meest intrigerende voorstellingen, maar ook peuterdans en gave concerten. Ken jij deze culturele parel al?

Midden in de wijk

Een theater dat zich onderscheidt doordat het letterlijk midden in de wijk staat. Een theater waar mensen samen komen. Mensen van alle leeftijden, verschillende afkomst en uiteenlopende interesses. Dakota verbindt en da’s echt heel tof om te ervaren als je er zelf een bezoekje brengt.

Toffe evenementen

Naast alle reguliere programmering, staat Dakota bekend om de vele toffe evenementen en festivals die er georganiseerd worden. Van open podium avonden tot talkshows. En van verhalenwedstrijden tot buurtfestivals. En dat laatste is vooral wat Dakota zo bijzonder maakt: het is echt een theater voor en door de buurt.