Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Lunchroom UP

Een Scheveningse huiskamer met een uniek concept. Een plek waar mensen een tweede kans krijgen en je tegelijkertijd gewoon mega lekker kunt eten. Dat is UP!

Happies & bakkies

Lunchroom UP

UP, niet zomaar een lunchroom op een toffe plek op Scheveningen, maar een lunchroom met een fantastisch verhaal en concept. Direct tijdens onze eerste kennismaking wisten wij: dit is een echte Haagse schat. UP wordt gerund door Willem, hij geeft ex-verslaafden een nieuwe kans. 

Een nieuwe kans

Als ervaringsdeskundige traint en begeleidt Willem mensen die na een verslaving hun leven drastisch willen verbeteren. Hij geeft ze letterlijk een nieuwe kans. Neemt ze aan de hand en biedt ze handvatten om hun leven door een opleiding en uitzicht op een vaste baan weer op de rit te krijgen.

Niet alleen een mooi verhaal

We werden zo gegrepen door het mooie verhaal en de passie van Willem dat we haast vergeten te melden dat je er ook gewoon heel lekkere (lunch)gerechten hebt. Luxe belegde broodjes, wraps, sandwiches, burgers. Plof dus vooral een keertje neer in die gezellige Scheveningse huiskamer en geniet van dit toffe concept en mega lekker eten.