Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Van Domburg Textiel

Dit is de leukste stoffenwinkel in Den Haag. Ontdek en snuffel tussen de mooie biologische en duurzame stoffen van unieke merken.

Shop till you drop

Van Domburg Textiel

Van Domburg Textiel is echt een snoepwinkel voor de naailiefhebber (in spé). Je vindt er namelijk de mooiste stoffen, de leukste printjes en veel verschillende fournituren. Van biologisch katoen tot organisch wol. Een winkel die de ware crea bea moeiteloos in je aanwakkert en je laat zien dat naaien helemaal hip en happening is op het moment.

Fijne merkjes

Voor de kenners onder ons: de hele winkel is gevuld met unieke spullen van merkjes als See you at six, Atelier Brunette, Hamburger Liebe, Albstoffe, Eva Mouton, Swafing Stoffe en Nooteboom Textiles. Ieder seizoen een nieuwe collectie, dus echt de moeite waard om regelmatig binnen te stappen en je te laten verrassen. Wedden dat je weer boordevol inspiratie en nieuwe naai projecten naar buiten stapt?

Vakkundig advies

En weet je wat het fijne is aan deze winkel aan de Thomsonlaan? Het maakt niet uit of je al jaren lang naait, of net bent gestart. Het kundige personeel geeft je met liefde adviezen, helpt je zoeken naar de perfecte stof voor jouw project, geeft je de benodigde tips en helpt je dolgraag op weg.