Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Vegane Glorie

Alleen al om de briljante naam een echte Haagse schat. De plek waar veganistisch eten een waar feestje is en je simpelweg nooit meer weg wil.

Happies & bakkies

Rob en Juul eten al vegetarisch sinds het moment dat ze zelf mochten bepalen wat ze wilden eten. Vegetarisch koken was dus geen uitdaging meer, ze waren het er al snel over eens dat het een vegan restaurant moest worden. Een plek waar de gasten blij van worden, de mensen in de keuken, maar ook dier en natuur. Godzijdank heeft Marcel van strandtent Het Puntje, ze weten over te halen, want Den Haag is een bijzonder plekje rijker! 

Yummy plantbased

Dit staat op het raam en dit klopt helemaal! Plantbased eten om je vingers bij af te likken. Van ontbijt tot lunch tot diner en bij elk moment van de dag en bijpassend drankje! Tel daar het creatieve pand nog eens bij op en je hebt een prachtplek. Een plek waar toen zij voor het eerste binnen kwamen, het plafond naar beneden kwam en waar ze in de ene na de andere bouwval vielen.

Juul heeft haar creativiteit er op los geslagen en er een uniek plekje van gemaakt. Dat zie je meteen met zo’n helderblauwe vloer, de planteneilandjes en de skateboard wieltjes aan de muur. Chef Rob weet hoe je van vegan creaties een echt feestje kan maken en waarvan je soms bijna gaat twijfelen. Is dit echt vegan? Ja, alles is vegan!

vegane glorie Den Haag vegan restaurant

Gezellig buurtcafé

Dat Vegane Glorie een echt buurtcafé is, zie je meteen! Op de kaart staat zelfs een borrelhapje vernoemd naar een vaste gast. Juul en Robbie zwaaien naar iedereen die langskomt en je voelt je meteen helemaal welkom bij binnenkomst.  Ze werken samen met de wijnhandel Henry II om de hoek en ze zijn inmiddels ook een plantenasiel voor de hele wijk.

Groeit jouw plantje niet zo goed? Zet ‘m neer bij Vegane Glorie en binnen de kortste keren groeit die weer als een tierelier! Waarom? Omdat ook zij voelen dat er hier aandacht is voor dier en natuur.

Geniet van dit gezellige restaurant zowel binnen als buiten. Buiten hebben ze een heerlijk terras in de zon en kan je als je goed luistert de zee horen. Binnen is één groot creatief kunstwerk, helemaal zelf bedacht en uitgevoerd! Ga snel langs om dit pareltje te ontdekken!

Cadeaubon_haagse_schatten

Met je Haagse Schatten cadeaubon kun je zoals je van ons gewend bent ook terecht voor een heerlijk vegan maaltje. En gun je iemand anders ook zo’n fijne lokale bon? Koop ‘m dan in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen.

Het mooie is, elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren. Voor ieder wat wils dus!