Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Z’AHA deli

Vitrines vol met de heerlijkste 'vegan friendly', kleurrijke en met liefde bereide gerechten: dat vind je bij Z'AHA deli.

Happies & bakkies

Tip van ons: fiets binnenkort eens naar de Goudsbloemlaan. Daar vind je namelijk Z’AHA deli. De enige ‘vegan friendly take-away’ (ja dat is inderdaad even een mond vol) die Den Haag, voor zover wij weten, rijk is. Glazen vitrines vol met kleurrijks lekkers. Salades, sandwiches en de lekkerste zoetigheden. Allemaal vegan. Allemaal heerlijk. En eerlijk. 

Lekker & sexy

Eigenaresses Justine en Sophie hebben dan ook een duidelijke missie: met hun passie voor eten mensen laten ervaren dat plantaardig eten ontzettend lekker en sexy is. En na onze eerste kennismaking kunnen we dat alleen maar beamen. Wát een heerlijk eten. Verrassende smaken en combinaties om je vingers bij af te likken. Een prima tussenstop dus op weg naar huis.

Catering & cadeaus

En voor als je de smaak te pakken hebt: de dames verzorgen met liefde ook de catering voor jouw lunch, borrel of diner. Zo weet je zeker dat je hoge ogen gooit bij je gasten. En sta je bij Z’AHA te wachten op je heerlijke broodje of salade? Kijk dan ook eens rustig rond naar alle mooie accessoires en cadeautjes die er in de winkel staan.

Foto: Karel van der Bent