Stel, je droomt er stiekem al een tijdje van om een restaurant te beginnen. En dan ineens wordt die kans je in de schoot geworpen. Je zou wel gek zijn om daar nee tegen te zeggen toch?! Juan en Sanne (de lucky bastards…) gingen het avontuur vol aan. Vanaf juni 2017 was het dan eindelijk zo ver: Café Restaurant De Kade open for business!

Geïnspireerd door Berlijn is de boel compleet gerestyled. Geniet in oude schoolbankjes van een bakkie, een wijntje of van verschillende gerechtjes à la shared dining! Als jij ook nooit kunt kiezen wat je wilt eten, ben je hier namelijk helemaal aan het goede adres. Bestel twee of drie (of gewoon vier want kiezen blijft een lastig iets..) gerechtjes en prik van alles een vorkje mee! Uitermate handig als je alsnog van alles op de kaart hebt gehoord dat je het écht moet proberen (hoewel de mini-burgertjes voor ons voorlopig nog op nummer 1 staan).

Binnen staan de salsa hitjes zachtjes aan en op een zwoele zomeravond zit je onder het genot van een natuurwijntje en zorgvuldig uitgekozen kaasjes op het terras aan de kade.

Inmiddels waarschijnlijk wel bekend maar waar wij altijd fan van zijn, is het gebruik van lokale producten. Zo komen bijvoorbeeld de koffie en het bier van Haagse schatten Roast Factory en Eiber Bier! Ook dat valt prima onder het motto sharing is caring toch?

Samenvattend: van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat ben je helemaal voorzien bij De Kade. Of je nou in het zonnetje komt ontbijten of komt genieten van een wijntje aan het water. Wat ons betreft was er geen betere plek dan aan de Dunne Bierkade, a.k.a. Avenue Culinaire, want smikkelen kan je hier zeker!

Wij zijn in de wolken met De Kade als nieuwe Haagse schat! Heb jij een Haagse schatten cadeaubon? Dan lever je ‘m vanaf nu ook in bij deze absolute Haagse hotspot! Ga ‘m ontdekken.

Café Restaurant De Kade

Dunne Bierkade 1A
2512BC Den Haag
Website