Onze trouwe volgers hebben het waarschijnlijk al voorbij zien komen: onze samenwerking met Be Hague krijgt een vervolg. Ditmaal geen flitsende Boomerang filmpjes of toffe interviews, nee het is nu tijd voor het echte werk. Om iedereen die nog steeds niet door heeft dat Den Haag dé fijnste stad is om in te wonen, te werken en te studeren, daar op onze manier nog even van te overtuigen!  

Licht, camera, actie dus! Komende weken wordt een aantal van onze Haagse schatten gefilmd terwijl zij vragen beantwoorden over hun onderneming, het ondernemen en natuurlijk over Den Haag. Hun grootste flater als ondernemer? Wat ondernemen in Den Haag zo tof maakt? En welke andere ondernemer zíj nou een echte Haagse schat vinden? Het komt allemaal aan bod in deze nieuwe videoreeks.

Het Haagse schatkistje met daarin alle vragen, doet komende weken verschillende Haagse schatten aan. Natuurlijk delen wij de video’s met jullie, maar we raden jullie vooral ook aan de kanalen van Be Hague te liken en te volgen, dan weet je zeker dat niets meer mist!

Sla je vast popcorn in? Dan ben je er helemaal klaar voor!