Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 454

TE HUUR

Wil jij jouw bedrijf goed op de kaart zetten, maar is het schrijven van (pers)berichten of het gebruik van social media niet zo aan jou besteed? Zie je volop kansen, maar heb je simpelweg de tijd niet om ze uit te voeren? Wij staan te springen om nieuwe ideeën en te gekke concepten voor jou op te pakken en uit te werken!

Haagse schatten schrijft – artikelen, blogs, social media content en website teksten
Haagse schatten creëert – concepten en ideeën
Haagse schatten adviseert – over communicatiestrategieën, positionering en profilering
Haagse schatten organiseert – evenementen, productlanceringen en (netwerk)bijeenkomsten.

Voor kleine of grotere opdrachten. Voor een eenmalig artikel of een langdurige samenwerking. Voor een uitvoerende opdracht of juist een strategisch (communicatie) advies. Wij staan te popelen om jou op weg te helpen. Vanuit onze energie en passie. Vanuit onze ervaring als communicatieadviseur en projectmanager. Vanuit onze liefde voor Den Haag en haar ondernemers.

PORTFOLIO

#NSFavourites
NSFavourites_HaagseschattenWe zijn er trots op dat landelijk bloggersplatform NS Favourites ons heeft gevraagd de fijnste Haagse tips met hun enorme achterban te delen. We delen regelmatig onze favoriete hotspots op het gebied  van cultuur, food en shopping en beschrijven ons ultieme dagje Den Haag!
Benieuwd? Check:  https://www.nsfavourites.nl/bloggers/haagse-schatten.html

Lancering Koffie Dick
Of we twee Haagse schatten van het eerste uur, Roast Factory en Eiber Bier, wilden helpen met de lancering van hun limited speciaalbiertje? Maar natuurlijk! We namen onze volgers via verschillende blogs mee in de totstandkoming van dit mooie product, brachten ze in contact met andere Haagse schatten voor verkooppunten, schreven een toffe winactie uit voor extra publiciteit en zorgden voor maximale online zichtbaarheid.

EIBER Bier over onze inzet: “Haagse schatten heeft Den Haag warm gemaakt voor de lancering van ons nieuwe bier. Wekelijks een nieuwe blog met precies de juiste tekst. Marlies en Barbara denken heel goed mee en hun enthousiasme en passie werkt aanstekelijk. Door hun bijdrage was iedereen al enthousiast gemaakt en was de lancering dan ook een groot succes! 

Opening Eef
Eef_Haagseschatten
Vanaf dag 1 van de verbouwing van het nieuwe koffietentje Eef, zetten we haar letterlijk en figuurlijk op de kaart. We gaven advies over haar positionering, haar zicht- en vindbaarheid op social media en namen onze volgers via onze kanalen mee op haar grote avontuur.

Eef over onze inzet: “De meiden van Haagse schatten schreven super leuke, wervende teksten waardoor het concept ‘Eef’ steeds meer inhoud kreeg. Ze maakten een super goede vertaalslag tussen het concept en de doelgroep met creatieve en pakkende woordspelingen die direct de aandacht trekken. Marlies en Barbara maken echt het verschil door hun persoonlijkheid, energie en enthousiasme!” 

CONTACT

Benieuwd wat wij, of één van ons, voor jou kunnen betekenen? We drinken graag een bakkie bij één van onze Haagse schatten om kennis te maken, bespreken de mogelijkheden en zijn reuze benieuwd naar jouw vraagstukken. Stuur een mailtje naar info@haagseschatten.nl dan nemen we snel contact met je op! Liever bellen of appen? Ook dat kan natuurlijk: 06 – 4139 4340 (Marlies) of 06 – 4633 2221 (Barbara).