Dat wij dol zijn op Den Haag, moge duidelijk zijn. Den Haag is nu eenmaal om van te houden! Zoveel toffe plekjes om te ontdekken, natuurlijk online te vinden op www.haagseschatten.nl. Maar sinds deze week ook op papier verkrijgbaar: de eerste editie van The Hague’s Finest is een feit!

Een gids van Den Haag met 100 fijne plekken, een map en persoonlijke verhalen. Gemaakt door én voor lokale helden in Den Haag. Dus geen grote ketens, maar net als onze Haagse schatten, bijzondere plekjes gerund door gepassioneerde ondernemers. Een echte must-have dus voor de paperlovers onder ons!

Vind jij het heerlijk om lekker met een kaart, in plaats van smartphone, in je hand door de stad struinen? Zorg dan dat je een exemplaar te pakken krijgt! Je vindt ze bij de 100 zaakjes, waaronder de Haagse schatten: Café Blossom, Tas-ka, Bar en Zo, Achtung baby, Hit & Run, Meneer Chocola, Lola Bikes and coffee, Ed Boele, Kali Tengah, Kompaan, Appels en Peren, Stijlbandiet, Pistache caféDe sushimeisjes, Normal gets you nowhere

PS: stiekem zijn wij er best een beetje trots op dat wij ook een klein plekje hebben in deze nieuwe Haagse krant. Heb je ons al gespot?