Het kan jullie haast niet ontgaan zijn, wij zijn fan van Ock! En niet alleen vanwege de mooie locatie midden in het bos, de fijne sfeer en lekkere happen, nee ook vanwege de toffe evenementen die ze regelmatig organiseren. Volgende week zaterdag staat er weer één op de agenda: het Zomer Ock Festival.

Een festival in de sfeer van de Parade waar je kunt genieten van dans, zang, cabaret, theater en muziek. Een festival voor het hele gezin! Voetjes in het gras (mooi weer hebben we besteld), drankje in de hand en tal van verrassende optredens. Lekker dansen, of juist luisteren. Keihard lachen, of totaal opgaan in die heerlijke blues. Het Ock Zomer Festival heeft het allemaal. Een kleinschalig, intiem festival, met lange tafels in het gras, het vertrouwde terras en drie podia. Heerlijke happen van diverse foodtrucks of gewoon uit de Kasserie en natuurlijk mag het Zomer Ock biertje niet ontbreken!

Meer zin in een (h)eerlijk bakkie koffie? Ook dat kan! Stefan van Roast Factory, jawel ook al één van onze Haagse schatten, is aanwezig en maakt er de lekkerste bakkies! En wij vinden het natuurlijk heel gaaf dat hij de nieuwe koffieleverancier van Ock wordt.

Echt mensen, dit fijne festival mag je niet missen. Bestel daarom snel je kaarten (let op: kan alleen vooraf en online) voor 15 euro per persoon, via: http://www.buitenplaatsockenburgh.nl/open-podium/.

WINACTIE
Óf geef hieronder aan waarom jij absoluut bij dit festival aanwezig moet zijn en met wie. Met wie wil jij dansen, proeven, genieten, luisteren en schateren op deze mooie locatie?! De meest originele inzending wint twee toegangskaarten voor volgende week zaterdag. De winnaar wordt a.s. dinsdag via onze website en deze Facebookpagina bekend gemaakt.