Met mijn laptop op schoot en kop Darjeeling Second Flush naast me zit ik heerlijk in het zonnetje op mijn balkon. Het is net aan november, dus ik moest wel mijn witte bontjas aantrekken, maar ik zit daadwerkelijk op mijn balkon in het zonnetje. Heerlijk! En terwijl ik nog even lekker van mijn geluksmomentje geniet, kunnen jullie alvast genieten van deze heerlijke weekendtips!

#1 Le Marie Marché
Als het zulk lekker weer blijft, wordt deze editie van de frans-geïnspireerde markt Le Marie Marché weer een groot succes. Live chansons, lekker eten en kraampjes met mooie spulletjes om lekker langs te slenteren. Zaterdag en zondag op Het Plein, mis het niet!

#2 Yoga in het Escher Museum
Ja, je leest het goed. Hidden Gym verzorgt zaterdag een yogasessie IN HET ESCHER MUSEUM! Sta je gewoon de downward facing dog te doen tussen de schilderijen. Hoe vet is dat?! Ik ben heel benieuwd of die schilderijen ondersteboven gezien misschien wel ineens een logica hebben! Wees er snel bij, er zijn nog een paar plekjes vrij.

#3 Openingsborrel Naaierij
Lang was Isabel te vinden achter de kassa van één van mijn favo Haagse schatten Van Domburg Textiel, de winkel van haar ouders. Maar vanaf zaterdag opent ze haar eigen zaak ‘De Naaijerij’, waar je vette workshops kan volgen om je eigen kleren te maken of te repareren. Zaterdag is de officiële opening in de Boekhorststraat, en daar mag zeker op gedronken worden!

#4 De Sushiclub
Papa’s en mama’s opgelet! Hebben jullie zin om vanavond lekker uit eten te gaan, maar kan je geen oppas vinden? Kom dan naar de Boomhuttenclub! De kinderen kunnen zich naar lekker uitleven in de boomhutten en Haagse schat Sushimeisjes zorgt voor een heerlijk diner voor jou en je partner. Klinkt als een perfect avond uit, toch?

#5 Haagse schat van de week: Kali Tengah
Dat kopje Darjeeling Second Flush uit de intro van deze blog is echt één van mijn favo theetjes en komt van de geweldige theewinkel Kali Tengah in de Weimarstraat. Ze hebben meer dan 90 smaken thee, dus je vindt er sowieso iets dat je lekker vindt. Je wordt met veel kennis en passie geholpen, mocht je er niet uitkomen. En mocht je niet zo’n handig potje hebben voor verse thee, geen zorgen, die verkopen ze er natuurlijk ook.