Jullie kunnen allemaal zeggen wat jullie willen, maar ík heb de allerliefste moeder van de wereld! Aanstaande zondag is het moederdag, de uitgelezen dag om dit maar weer eens extra aan haar te laten weten. Helaas kom ik niet meer weg met een zelfgeknutselde macaroniketting. Om je moeder dit weekend eens lekker in het figuurlijke zonnetje te zetten (want het weer werkt nog niet echt mee): onze allerleukste weekendtips!

#1 Lola’s Birthday Party
Morgen is het feest! Dan is het namelijk precies een jaar geleden dat Lola bikes & coffee aan het Noordeinde een drietal nieuwe eigenaren kreeg. Natuurlijk wordt er ’s ochtends gestart met een heerlijk bakkie en een rit met de Lola Cycling Club & Friends. De rest van de dag is er volop gezelligheid met live muziek, nieuwe producten, én de eerste etappe van de Giro d’Italia! Vanaf 19:00 worden de bakkies ingeruild voor biertjes en wijntjes, meer live muziek en lekkere hapjes en natuurlijk een goede Lola vibe! Kortom: dit mag je niet missen. En vraag je je af waarom wij opeens over Lola schrijven? Zij zijn onze nieuwste Haagse schat, dus binnenkort meer!

#2 Moederdagbrunch bij Zuid
Is je moeder net zo dol op het strand als jij? Dan is Strandpaviljoen Zuid deze zondag waar jullie moeten zijn. Een uitgebreide brunch op het heerlijke stille strand. Nu maar hopen dat de zon zich ook nog even laat zien. Alle tijd om lekker bij te kletsen en te genieten van veel lekkers! Bel wel even van te voren om er zeker van te zijn dat ze nog een plekje hebben.

#3 The Hague Cocktail Cruise
Moederdag valt midden in de ‘week van de cocktails’. Persoonlijk vind ik dit een heel goede combi! Vaar op zondag lekker met je moeder door de Haagse kanalen met The Hague Boat, natuurlijk onder het genot van een cocktailtje (of drie).

#4 Bakkerij Victor Driessen
Je kan je moeder natuurlijk ook altijd verrassen met een ouderwets ontbijtje op bed. Bakkerij Victor Driessen is 7 dagen per week open, en verzorgt dus ook op zondag de lekkerste croissants en broden.
En wist jij dat ze van de week op de televisie waren? In de eerste aflevering van “De Roelvinkjes nemen de winkel over”, nemen die Roelvinkjes onze favo bakkerij over. Je kan de aflevering hier terug kijken!

#5 Haagse schat van de week: Little YOU
Voor alle verse mama’s of soon-to-be moeders heb ik een nieuwe guilty pleasure. Little YOU heeft de meest leuke baby en peuter spulletjes. Van vintage fietsjes met mand, naar nachtlampjes in alle vormen en maten en van houten speelgoed tot slofjes met konijnenoren. De sfeer is er relax, achter in de winkel is een speelhoek voor de kids, en serveren er ook koffie en thee met huisgemaakte taart.

Fijn weekend, enne; doe je moeder de groetjes van mij!

PS: alle lezers die hun lieve mama op deze dag helaas heel hard moeten missen, wensen wij veel sterkte!