Er is zoveel leuks te beleven dit weekend! En dat is niet per se een uitzondering natuurlijk in onze stad, maar meer een heel fijne bevestiging. Je kunt dus iets naar wens uitzoeken en neem vooral gezellig iemand met je mee op pad. Voor bijna alles moet je wel vooraf even een plekje bemachtigen, dus wacht niet te lang met beslissen. Go Go Go! Heel veel plezier!

#1 Openluchtbios Filmhuis
Zin om lekker een filmhuis filmpje te pakken? Dat kan! Vandaag, de hele dag door, zijn er topfilms te zien in het Filmhuis tijdens het Roots Filmfestival! Op dit festival zijn er 50 films te zien die door Haagse filmmakers zijn gemaakt of die zich afspelen in Den Haag. Hoe tof is dat? Kijk snel op de website voor het complete programma en tickets!

#2 Workshop Vegan Foodtrip
Veganistische hapjes van alle continenten! Een wereldreisje zat er dit jaar helaas niet in, maar je kunt vanavond alsnog de hele wereld proeven! Dat klinkt best wel goed toch? Het wordt echt een feestje met heel veel lekkere zelf gemaakte gerechten. Om 19:00 uur start dit kookfestijn bij FOAM the Kitchen. Meld je snel aan via thekitchen@foamcatering.nl en met een beetje geluk zit jij vanavond nog bij deze te gekke kookworkshop aan tafel. Kijk op hun pagina voor alle details. Eet smakelijk!

#3 Kledingswap bij de Naaierij
Gaan jullie mee kleding swappen vanmiddag? Ik weet zeker dat ook jij kleding in de kast hebt hangen die je niet meer draagt. Zonde toch? Hoe leuk als je daar wat anders leuks voor uit kan zoeken wat je wel weer met veel plezier draagt. Precies, wie wil dat niet. Kijk dan even hier zodat je niks hoeft te missen, het begint al om 16:00 uur,maar let op: je hebt wel een kaartje nodig. Swapze!

#4 Hofjeswandeling
Zaterdagochtend nog geen plannen? En wil je Den Haag eens op een andere manier ontdekken? Ons historische stadscentrum heeft heel veel mooie hofjes met sfeervolle tuintjes. Met een gids wandel je, via mooie gevels en poorten, door de smalle steegjes van het stadscentrum. Genieten van verrassende plekken in ons Den Haag terwijl u luistert naar verhalen en anekdotes die de hofjes tot leven wekken. Ik word enthousiast. Jij ook? Via de website van Cicerones kunt u tickets boeken. Veel wandelplezier!

#5 Muziek en borrelhappen bij de Broodbrouwers
Een nieuwe Haagse schat in de Rivierenbuurt. Daar zullen we snel meer over vertellen, maar voor nu kun je er zondag alvast ultiem genieten van een open podium voor (semi) professioneel wijktalent. Er wordt opgetreden door ‘Brotherhood’, ofwel zij spelen Amerikaanse volksmuziek. Een keertje lekker niet standaard en op een andere verborgen verrassende plek in de stad. Nieuwsgierig geworden? Zondagmiddag vanaf 14:00 uur is het er sowieso gezellig bij de Broodbrouwers.

Goed weekend!