Oooh lieve mensen, de Sint drukte hebben we overleefd, op naar de kerst hysterie! Los van de zomermaanden, is december toch wel mijn favoriete maand van het jaar. Sinterklaas, kerst, mijn verjaardag, oud en nieuw. Zoveel feestelijkheden en gezelligheid! Ook dit weekend weer, zoveel leuks te doen. Lees hier mijn weekendtips voor jou, voor een heerlijk december weekend in Den Haag.

#1 Royal Chrismas Fair
Alweer voor de zesde keer op rij verandert het Lange Voorhout in een prachtige kerstmarkt. Meer dan honderd kersthuisjes, duizenden led-lichtjes, sfeervolle vuurtjes, warme glühwein én de enige echte kerstman, maken dit tot de place to be! Donderdag 12 december was de opening en tot 23 december kun je hier elke dag genieten van 12:00 – 21:00 uur. Mis het niet!

#2 Santa Sport
Met kerst voor de deur zijn er weer leuke initiatieven waarmee jij een excuus hebt om jezelf in een Kerstmannen pak te hijsen! Wat dacht je van een funrun door de binnenstad van Den Haag voor het goede doel, of een surfsessie bij Hartbeach in Santa outfit? Te hilarisch toch! Check meer info hier voor de funrun of de Santa surf, beiden op zaterdag!

#3 Sprinkel + Hop
Wat is nou leuker dan het interieur van je huisje oppimpen, met vintage items van Sprinkel + Hop? Geef deze schatjes een nieuwe kans en maak je huisje klaar voor de feestdagen. Kun je gelijk gezellig even een koffietje drinken bij Eef aan de overkant, nu Eef er nog is! Eef krijgt namelijk een nieuwe eigenaar vanaf 30 december.

#4 De Zusjes Vintage Boetiek
Dat de Boekhorststraat steeds gezelliger wordt, dat weten wij als geen ander! De straat word ook wel omschreven als de Jordaan van Den Haag. Het is namelijk de enige volksbuurtwinkelstraat in de binnenstad van Den Haag. Je vindt er onze schatten Dorst en De Zusjes Vintageboetiek. Ga lekker wandelen en trakteer jezelf op een nieuwe outfit voor het weekend, of voor de kerst!

#5 Haagse schat van de week: Lola Bikes and Coffee
Wie jarig is, die geeft een feestje! Dit weekend vieren Lola’s Nick, Eric en Mike dat ze met zijn drieën 115 jaar oud zijn geworden. Reden voor een feestje en jij bent uitgenodigd! Ze vieren hun feestje met live muziek, drankjes, hapjes en.. de Lola kerstboom wordt onthuld. Vier jij zaterdag hun verjaardag mee?

Geniet van het weekend en van de heerlijke kerstsfeer overal!