Je kunt het haast niets gemist hebben, op dit moment zijn alle grote evenementen voor deze maand helaas allemaal gecanceld. En terwijl wij net als jullie echt heel benieuwd zijn hoe dit zich allemaal gaat ontwikkelen, hebben we natuurlijk wel de allerfijnste weekendtips op een rijtje gezet. Lekker kleinschalig, lekker knus en lekker dichtbij. Maak er alsnog een mega mooi weekend van!

#1 Start je weekend bij Confetti
Deze week start je weekend bij Confetti met hun eerste Confetti Weekend Starter! Je wordt verwelkomd met een shotje, zo ben je meteen in de vibe voor een heerlijk weekend! Om 16.00 gaat het weekend van start en ben je meer dan welkom voor spelletjes, dansjes of gewoon om lekker te kletsen! Denk verder aan Oedipus biertjes, lekkere wijntjes, hun feestelijke alcoholvrije drankjes en lekkere plaatjes op de achtergrond! Zie ik jullie daar vanmiddag allemaal?

#2 Verbeter je Barista skills bij Loft
Hou je net zoveel van koffietjes drinken als ik en zou je het zelf ook weleens willen leren, schrijf je dan in voor de workshop thuisbarista bij Loft. Zij leren je alle fijne kneepjes van het vak. Van frenchpress tot de mooiste cappuccino’s. Proeven hoort daar natuurlijk ook bij, dus een cafeïne overschot gegarandeerd! Schrijf je snel in via deze link, want vol=vol.

#3 Op schattenjacht met Trashure Hunt
Wil je eens wat goeds terug doen voor de wereld, ga dan zaterdag mee met Trashure Hunt. Bereid je voor op een gezellige middag in de buitenlucht, waarbij je helpt om de wereld net een beetje schoner te maken dan hoe je deze aantrof. Want ‘ een schonere wereld is een gezelligere wereld’ aldus Trashure hunt. Deelname is gratis, maar voel je vrij om ze te steunen met een eigen gift!

#4 Doe mee aan de week zonder vlees
Afgelopen week was de nationale week zonder vlees, deze duurt nog tot eind dit weekend, dus een goed excuus om een vega tour te doen langs onze Haagse schatten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk vega ontbijtje bij SamSam, om vervolgens naar Juni te gaan voor een overheerlijke veggie lunch. Zij hebben hun kaart deze hele week aangepast aan de vega leefstijl. Dus even geen vlees en vis! Reserveer voor ’s avonds een tafeltje bij De Sushimeisjes, want zij laten zien dat vega en zelfs vegan sushi net zo lekker zijn! Geniet van jullie veggie tour en deel gerust jullie vega ervaringen met ons, wij zijn benieuwd!

#5 Haagse schat van de week: Couqou
Jaaaa we hebben er weer een nieuwe Haagse schat bij! Couqou! Verstopt in een zijstraatje van Noordeinde, runnen Niek en Jacqueline vol passie dit geweldige zaakje. Ga dit weekend lekker op onderzoek uit en geniet van al hun mooie producten!