Pfieuw! Den Haag staat gelukkig nog! De ergste storm is weer gaan liggen, bomen staan weer op zijn plek, je kunt weer veilig de straat op en alle winkels zijn weer open. We kunnen dit weekend dus weer maximaal genieten van een boel leuke activiteiten! Fijne proeverijtjes – of je nu van wijn of bier houdt – de deuren van een pareltje in het centrum staat voor je open, shoppen voor de kleintjes en voor de avonturiers een leuke activiteit op het water. Vijf weekendtips voor een heel tof weekend!

#1 Bierproeven op Valentijnsdag
Van liefde word je dorstig toch? Daar heeft onze Haagse schat ‘Dorst’ wel een passende oplossing voor: vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur kun je heel veel verschillende en smakelijke, speciale biertjes uit alle windstreken komen proeven. Kom met je liefde, je allerbeste vriend of vriendin, een goede oude collega of je lieve paps. De snacks zijn inbegrepen en voor een proefglas wordt gezorgd! Cheers!

#2 Rondleiding in stadsklooster- en brouwerij
Joepie! We kunnen weer binnen kijken in de Kloosterbrouwerij Haagsche Broeder, een pareltje wat mij betreft. In het hart van de stad, in één van de leukste straten van Den Haag, zit dit pareltje verstopt. Heb je nooit geweten dat daar een klooster én brouwerij zat? Nee?! Pak dan nu je kans om deze plek te bezoeken. Zaterdag en zondag organiseren ze een open rondleiding inclusief proeverij. Duur: 1,5 uur en de kosten zijn 15 euro p.p. Opgeven kan met een mailtje naar brouwerij@haagschebroeder.nl.

#3 First Pick bij Achtung! Baby
De kou en regen moeten we maar snel vergeten om ons langzaam klaar maken voor het lekkerste seizoen van het jaar: de lente. Achtung! Baby heeft er ook al zin in: zondag hangt de hele winkel weer vol met leuke nieuwe kleding voor de schatjes voor de komende mooiere dagen: jurkjes, jacks, t-shirts en rokjes, voor ieder wat wils.

#4 Suppen in de haagse grachten
Meer zin in wat activiteit? Geen enkel probleem! Supbinckies organiseert zaterdag een Haagse SUP Tour. Suppen an sich is al heel tof, laat staan in de grachten van onze mooie stad. Startpunt is bij de Binckhorsthaven en je legt 12 mooie kilometers af op je sup. Kijk voor alle details: what to wear, where to start, where we go hier en mail snel naar info@surfpoel om je aan te melden. SUPer tof toch?

#5 Haagse schat van de week: The Chocolate Shop
Dit wil je! Wijn en chocolade, o my…daar word je toch spontaan gelukkig van als je dit al leest? Dit is maximaal genieten van de combinatie van deze twee smaakmakers. Haagse schat ‘The Chocolate Shop’ organiseert deze zondag een proeverij ‘Foodpairing Fine Wine and Chocolate’ aan de Regentesselaan! Dit word een smaakexplosie!! Kijk op de website voor tickets en meer ingo! Go Go Go !

Veel plezier!