Love is in the air, en wat voor een air, de weersomstandigheden van dit weekend zijn om stapelverliefd van te worden. Naast dat het afgelopen donderdag natuurlijk gewoon Valentijnsdag was, en je daar heel makkelijk een heel liefdesweekend van kunt maken, bezorgt deze lichte lente-scoop ons allemaal vlinders in de buik.

#1. Happy Valentine’s Day weekend
Wat mij betreft is het dit hele weekend Valentijn. Ook al is het wellicht wat commercieel, tegenwoordig heeft alles een Nationale dag. Let wel, tosti-dag, pindakaas-dag, boerenkool-dag, warme truien-dag en zelfs roodharigen-dag. Dus dan mag de liefde ook wel een eigen dag, vind ik zo! Eens? Club Bink vindt dit ook en viert dit groots op vrijdag met Valentine’s Club Night. Nu hoef je niet per se als stelletje hier heen, want ook singles zijn van harte welkom. Dus wie weet, staat jouw Prins(es) op je te wachten in zijn/haar witte outfit?!

#2. Shake it like a polaroid picture
De zonnestralen zijn reden genoeg om een dansje te doen, dus als je niet zit te wachten op al dat kleffe gedoe maar gewoon je energie kwijt wilt na een drukke werkweek, kom dan naar de VrijMiBo in het Hilton Hotel. Fred zorgt tijdens deze borrel voor de muzikale ondersteuning waar je jouw werkzorgen van je af kunt shaken en je ongegeneerd je dansmoves kunt oefenen.

#3. Oude liefde, nieuw jasje
De voormalige Amerikaanse ambassade, huisvest vanaf dit weekend West Den Haag. Cultuur krijgt hier een mooi podium door middel van spoken word, expo en optredens. Het evenement is gratis. De opening wordt groots gevierd met een tentoonstelling én een goed feestje door Espresso Records en Guy Tavares. Het is natuurlijk ook gewoon heel tof om dit indrukwekkende, vroeger zwaar beveiligde gebouw eens van binnen te bekijken.

#4. Don’t go Breakfast my heart
Iedereen weet dat de liefde van de man, én vrouw door de maag gaat. Dus hoe leuk is het om gezellig samen met je partner eens te ontbijten op een plek waar dat niet altijd kan. Tussen 09:15 en 10:15 uur wordt er namelijk in het Escher Paleis een heerlijk Valentijns ontbijt geserveerd. Hierna is er ook nog de mogelijkheid het paleis te bezoeken vóór dat dit officieel haar deuren opent die dag. Ik zeg: streep deze maar van je Bucket List af!

#5. Haagse schat van de week: Cycle and the City
Hoe leuker dan met je lovah, lovah, giechelend door de stad te toeren op een gouden fiets terwijl je elkaar liefdevol in de ogen kijkt en onze mooie stad op een unieke manier ontdekt. Je moet natuurlijk wel op blijven letten want je ultieme liefdesweekend in het ziekenhuis doorbrengen vanwege een fiets-ongelukje is dan weer iets minder romantisch. Laat je verrassen door de mooie verhalen van Sylvester en zijn team, ontdek de verborgen pareltjes en snoep van al het lekkers dat je onderweg aangeboden krijgt. Gegarandeerd met nog meer liefde voor onze stad en boordevol mooie verhalen naar huis!

Fijn weekend allemaal, en wees een beetje extra lief voor elkaar.