Weekend, weekend, lekker lekker weekend (op het deuntje van koffie, koffie, lekker bakkie koffie). Neurie je mee? Terwijl ik lekker aan mijn cappuccinootje zit, inclusief jaloersmakend latte art, vertel ik je graag over de vijf allerleukste weekendtips voor jouw weekend in Den Haag!

#1 AntiGravity Fundamentals & Pilates
Anti wat? Ja, ik snap dat dit wat vraagtekens oproept! Bij bewegingsstudie K’dans hebben ze dit weekend een toffe introductieles Antigravity Fundamentals & Pilates. Met de hammock, een soort hangmat, krijgt jouw (pilates) work-out een compleet andere wending, je hangt namelijk deels ondersteboven! Ik kan niets anders zeggen dan dat je dit gewoon maar eens moet uitproberen! Reserveer snel je plekje via info@kdans.nl. Meer info lees je hier!

#2 Barista Workshop Capriole Café
Word jij ook altijd zo jaloers als er een prachtig gefabriceerd kopje cappuccino voor je neus wordt neergezet met een kunstwerkje in het schuim geschilderd? Juist ja, ik ook! Tijd om dat zelf eens te leren. Dit weekend leer je bij Capriole hoe je de lekkerste espresso en cappuccino kunt bereiden. Je gaat aan de slag met vers gebrande koffie uit de eigen branderij van Capriole. Ook leer je omgaan met een professionele espressomachine, koffiemolen en de beste barista tools. Go for it!

#3 A Little Lem
Wat is er leuker dan jezelf in het weekend belonen voor het harde werken van de afgelopen week! Ik liet mijn oog vallen op dit super lieve, zoete kettinkje: Femm the Floater. Helemaal handgemaakt met liefde, door edelsmid Renske van A Little Lem. Heb haar gelijk op mijn sinterklaas-, kerst- én verjaardagslijstje gezet!

#4 Vault Yoga
Zoals jullie inmiddels misschien wel weten, word ik oprecht heel blij van sporten! Bij Hidden Gym weten ze je altijd te verrassen met de leukste lessen op unieke locaties, zo ook dit weekend weer. Vault Yoga in een oude bankkluis. Hoe tof is dat? Lekker zen je weekend in met dit lesje van Joy. Love it! Boek snel je les op de site van Hidden Gym & vergeet je matje niet! Namasté!

#5 Schat van de week: BijClarence
Als je hier vanaf 7:00 uur ’s morgens al welkom bent voor je kopje koffie, terwijl mijn schoonmaakster ons huisje schoonmaakt, verdient dat een ere plekje in mijn Vijf op Vrijdag. Deze fijne plek in de Piet Heinstraat is het verlengstuk van je woonkamer en een echte ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt. Om half 9 zit er het vaste groepje al aan de koffie en is het er al gezellig druk BijClarence. Fijne muziek, lekkere koffie, ik hou d’r van!