Hebben jullie dat ook, dat de werkweek soms zo langzaam gaat en het weekend altijd weer in een zucht voorbij lijkt te zijn? Er zijn dit weekend weer zoveel leuke dingen te doen, dat het bijna te moeilijk is om te kiezen. Daarom hebben wij de leukste vijf tips voor jullie onder elkaar gezet!

#1 Popup Mini
Voor de mama’s onder de trouwe Haagse schatten lezeressen, heb ik een super tip! Vinden jullie het ook zo zonde dat jullie mini’s zo snel uit hun leuke kleertjes groeien en je er vervolgens niks meer mee doet? Dat dachten Claire en haar vriend ook en daarom zijn zij een rondreizende pop-up markt begonnen waar je de mooiste tweedehands baby- en kinderkleding kunt kopen én verkopen. Wij houden van dit soort stoere initiatieven! Deze zaterdag vind je ze van 12:00 – 18:00 uur bij onze Haagse schat Strandpaviljoen Zuid. Daar vindt die middag de Zuid Lente BBQ plaats, wat een feest!

#2 Buurt Brunch
Dat de Weimarstraat steeds gezelliger wordt is een feit! Allemaal leuke ondernemers, met leuke ideeën, zoals deze zaterdag de Buurt Brunch. De ondernemers van Eigenwijs Weimar zorgen voor de basis, alle buren nemen wat lekkers mee om te delen met elkaar. Ook al woon je er niet, je bent er meer dan welkom om je te laten verrassen door de winkeliers, het programma, de optredens en het lekkere eten. Voel je vrij om ook iets lekkers mee te nemen! In dit buurtje vind je onze Haagse schatten Kali Tengah, Eef koffie en Sprinkel&Hop. Dus goede reden om daar ook meteen even binnen te lopen!

#3 Nederlands Bierproeffestival
Jaja, het festival seizoen is weer in aantocht! Dit weekend kun je los gaan tijdens het Nederlands Biefproeffestival in de Grote Kerk. Grote en kleine bierbrouwers uit het hele land zijn vertegenwoordigd en in totaal kun je meer dan 250 bieren proeven. Gelukkig heb je er ook de mogelijkheid om lekker wat te eten en een goede bodem te leggen, voordat je rollend de kerk uit gaat! Onze eigen Haagse schat Eiber Bier kan natuurlijk niet ontbreken tijdens dit festival. Kun je er niet bij zijn maar wil je wel een sfeerimpressie? Onze fijnproever Babet neemt je mee via onze stories op Insta! Let op – vrijdagavond is al uitverkocht, dus wacht niet te langen koop snel je kaarten voor zaterdag. Niet zo’n bierliefhebber? Sushi festival JOY op het Lange Voorhout is ook een aanrader!

#4 Shake it off bij K’dans
Ik weet niet of jullie dit herkennen.. maar ik voel me altijd een beetje verplicht om na al dat eten en drinken, mezelf weer even in het zweet te werken. Zeker nu de zomer in aantocht is en de bikini binnenkort weer tevoorschijn komt! Sporten bij K’dans voelt meer als een feestje dan als een verplichting. Een kleinschalige sportschool met super fijne lesjes om in shape te komen. Check snel de programmering!

#5 Haagse schat van de week: PureSan
Onze Haagse schat van de week is PureSan. Want laten we één ding niet vergeten.. het weekend is om te ontspannen. Alles is natuurlijk leuk en gezellig, maar soms wil je gewoon écht even niets. Bij PureSan kan dat! Trakteer jezelf op een fijne gezichtsbehandeling of massage en voel je herboren als je weer aan je nieuwe week begint. Klik hier om meer te lezen over PureSan in onze uitgebreide blog.

Fijn weekend lieve mensen!