Maak je klaar voor de tweede Vijf op vrijdag op deze derde vrijdag van onze eerste maand van 2019. Hatsaakidee, wat een heerlijke brei aan woorden die je laten nadenken over wat nou ook alweer voor en achter is. Deze maand is er nog tijd om je goede voornemens bij te schaven, want voor je weet is het jaar alweer bijna halverwege en is er niet veel van terecht gekomen. Dus hier 5 tips om jouw goede voornemens een handje op weg te helpen, en van 2019 jouw jaar te maken! 

#1 The Cocktail Club bij MingleMush
Wie vaker artikelen van mijn hand leest weet goed dat ik wel van een feestje houd en niet vies ben van een drankje. Daarom een goede tip om je weekend lekker mee te starten, mee af te sluiten of gewoon om te vieren dat het weekend is: de Foodhall MingleMush. Voor een habbekrats heb je hier heerlijke cocktails en kun je er nog lekker bij dansen ook. Eten kan natuurlijk ook want de keuze is reuze met alle food-stalletjes die deze hal te bieden heeft.

#2 Wintersport pret
Het is deze week weer volop winter. Niet alleen met het koude weer, maar ook nog met het Cool Event Scheveningen. Schaatsen, winterpret en alles wat erbij hoort, is te vinden in het hart van onze mooie badplaats Scheveningen, op het plein voor het Kurhaus. Nog een tipje van de chef, ga eens langs bij Hart Beach, een van onze Haagse Schatten waar je gegarandeerd Scheveningen op haar best ervaart.

#3 Winternachten internationaal literatuur festival
Om maar eens over die goede voornemens te beginnen, help ik je wat op weg met het volgende mind-blowing evenement. Den Haag geeft het woord aan schrijvers en dichters om op twaalf Haagse podia, poezie, proza en films te delen. Het thema is ‘Who Wants to Live Forever?’ Iets wat perfect past in het finetunen van je goede voornemens en nieuwe doelen voor het jaar.

#4 Fitsum Fatbike Tour
Dit vind ik zelf veruit de leukste activiteit van dit weekend. Op zondag ga ik dus in ieder geval meedoen met deze fit-tour. Je gaat hier met fietsen met mega dikke banden het strand over. De start is bij Lola Bikes & Coffee, wat inhoudt dat een lekker warm drankje ook is inbegrepen. Reserveer wel eventjes want ze zitten nogal snel vol.

#5 Haagse schat van de week: De Kade
Natuurlijk zet ik deze week een Haagse schat in de spotlight waar je super lekker kunt eten. Want zeg nou zelf, er is toch niets fijner dan neer te kunnen ploffen in een heel chill zaakje, te genieten van de lekkerste hapjes en spannende natuurwijnen uit te proberen? En als ze dan ook nog eens van dinsdag tot en met zondag tussen 15.00 en 18.00 uur happy hour hebben, dan kan ik mijn geluk niet op! Aanrader dus!

Het is weer een weekend bordevol, prikkelende activiteiten. Voor ieder wat wils lijkt mij zo. Veel plezier, dag dag!