Nondeju, toen ik een maand geleden in mijn dromen al een zoektocht had naar paaseieren, wist ik het: IK HEB ZIN IN DIT WEEKEND! In deze eerdere blog kon je al lezen waar je de lekkerste paasontbijtjes / brunches / lunches kunt eten dit weekend. Ik gooi er lekker nog een schepje (of een paasei!) bovenop! Met deze 5 tips heb jij een paasbest weekend voor de boeg! 

#1 Aloha Surf
We kunnen het weekend natuurlijk niet beter beginnen dan met een strandfeestje. Deze week opent onze schat Aloha Surf officieel het strandseizoen en dat doen ze met een mega leuk (en gratis) strandfeest! Tijdens het BonFire Beach Fest wordt Aloha Surf op zijn kop gezet met hun feest; Hot Waves en Spicy Beats. Dit wil je natuurlijk echt niet missen! Oh enne… het wordt 21 graden. Succes gegarandeerd!

#2 The Chocolate Shop
Heb je nog niet genoeg paaseieren en chocolade paashazen op? Breng dan een bezoekje aan The Chocolate Shop. In deze kleine, schattige winkel, kijk je je ogen uit. Dit is de meest duurzame chocoladewinkel van Europa en dat gewoon in onze mooie stad achter de duinen. Verwen jezelf met een bijzondere reep, unieke bonbon of een kop koffie of thee, uiteraard met liefde voor je klaar gezet! Meer info lees je in deze uitgebreide blog.

#3 Secret City Trail
Deze stond al een tijdje op mijn eigen wishlist en dit weekend ga ik hem lekker lopen! Met vriendlief gezellig op date (hij weet alleen nog niet dat we dit gaan doen – verassing lief!). Eerst een paasontbijtje bij één van deze schatten. Daarna lekker aan de wandel. Ik ben erg nieuwsgierig, of ik nog nieuwe dingen te weten ga komen over Den Haag. En ik ben natuurlijk erg benieuwd, of we het binnen de tijd gaan halen! Meer info? Hier lees je de blog van Coco, die hem ook al eerder heeft gelopen.

#4 Een gouden fiets tour
Al die paasontbijtjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, de calorieën iets minder. Tijd om daar wat aan te doen! En ik weet hoe! Met een fietstocht van Cycle and the City. Haha, wacht even – terwijl ik dit schrijf – hoor ik mezelf tegenspreken. Deze fiets tour is namelijk niet zomaar een tour, je stopt bij verschillende Haagse pareltjes, waarbij je ook meer dan genoeg eten en drinken krijgt! Achja, die calorieën sport je er later deze week maar weer af! Ik heb deze tour een keer mogen doen en ik kan je vertellen, je zult Den Haag nooit meer hetzelfde zien. Een echte aanrader!

#5 Haagse schat van de week: A Little Lem!
Dit heeft eigenlijk niets met Pasen te maken, maar soms moet je gewoon lief zijn voor jezelf en jezelf op iets moois trakteren. Gewoon omdat je dat verdient, omdat je het waard bent! Bij A Little Lem kun jij een prachtig, uniek en handgemaakt sieraad uitzoeken, dat Renske met liefde voor jou heeft gemaakt. Kun je niet direct iets vinden, maar heb je iets in je hoofd dat je wilt hebben? Samen komen jullie er wel uit. Ik ben helemaal weg van de Olivia the Oblivious, en heb mezelf dit zojuist cadeau gedaan! Gewoon, omdat het kan! Meer info lees je in deze uitgebreide blog.

Have a good one, everyone!