Dansen aan zee, laten we dansen mijn liefste. Dansen aan Zee! Dit weekend kun je dansen aan zee en je super soepele jazz dansmoves uitproberen. Een middag Haagse bieren proeven en bierbrouw verhalen horen of heel relaxed onderuit zakken en een filmpje pakken. Genoeg te doen dus lees snel onze vijf allerleukste Haagse weekendtips!

#1 Dansen aan het strand
Trek je weekendoutfit aan, spring op de fiets en neem je leukste vrienden mee. Vrijdagavond kun je lekker dansen op de zomerse editie van DRUM & BEEST. Strandtent The Shore zorgt voor een heerlijk sfeertje aan het strand met lekkere jungle dansplaten van Drum&Beest. Een heel fijn feestje en gratis entree, eentje om niet te missen dus!

#2 Jazz feestje
Yes, het is weer tijd voor Jazz in de Regentes! Dit superleuke wijkinitiatief vindt vrijdag en zaterdag plaats op het Koningsplein, daar waar je kunt genieten van live muziek van bandjes uit de wijk. Smakelijk eten bij de foodtrucks en veel gezellige mensen op dit kleinschalige festival. Nodig je pappa uit voor een dansje met z’n twee, je vrienden met muzieksmaak of je leukste tante die echt wel van een feestje houdt.

#3 Haagse Bieren
Liever gewoon een middag chillen met een biertje in je hand? Zondag organiseren De Prael en Brouwerij Kwartje het The Hague Craft Festival! Daar wil je naartoe! Hier kijk je je ogen uit naar wat brouwend Den Haag aan bier te bieden heeft en geef je je smaakpapillen een boost. Kijk wie er allemaal meedoen op de facebookpagina en kom wat heerlijke Haagse biertjes proeven. Haagse schatten Eiber Bier en Dorst Craft Beer Shop zijn er uiteraard ook gezellig! Cheers!

#4 Outfitje scoren
Snel nog een feestelijke nieuwe outfit scoren voor alle leuke festivals dit weekend? Loop dan zeker even langs in de leukste winkel van de Boekhorststraat: Zusjes Vintage Boetiek. Een fijne, grote en niet-stoffige vintage kledingwinkel in hartje centrum! Scoor er een toffe outfits waar je sowieso de blits mee maakt op elk feestje of voor als je gewoon goed gestyled wilt verschijnen.

#5 Haagse schat van de week: Filmhuis Den Haag
Meer zin in een ontspannen filmmiddag of avond? Er draaien deze zomer weer heel veel mooie films in het filmhuis. Ook worden er nu de zomervakantie officieel een feit is, de leukste maar ook spannendste kinderfilms vertoond, voor maar €5 per kaartje. Kijk snel op de website wat er allemaal te zien is dit weekend!

Enjoy the weekend!