Op het moment dat ik deze blog schrijf, regent het buiten pijpenstelen. Na een week super warm weer lijkt de hemel wel open gebroken. En ik vind het heerlijk. Eindelijk heb ik tijd voor dingen die ik toch niet zo snel doe als de zon buiten schijnt, zoals het huis schoonmaken, de administratie bijwerken en het schrijven van deze blog. En het is ook heerlijk omdat ik weet dat de zon vanavond weer gaat schijnen, de straten dan heerlijk ruiken én het dus droog is zodra de leukste weekendtips gaan beginnen! Fijn weekend!

#1 Art Dansant bij ALOHA!
Aangezien het strand toch de meest aangename plek is om de warme zomerdagen door te brengen, is iedere reden om nog niet naar huis te hoeven een goede! Bij strandpaviljoen Aloha kan je vrijdag tot in de late uurtjes lekker met de voetjes van de vloer tijdens Art Dansant.

#2 Garden Yoga in de Nutstuin
Hidden Gym heeft weer een heerlijke yoga sessie op zaterdag, namelijk in de Nutstuin. Je komt nergens beter tot rust en je bent lekker buiten! En na de les stap je natuurlijk even bij café Juni naar binnen voor een verse, healthy lunch!

#3 Zomermenu bij Restaurant De Kade
Het heerlijke restaurant De Kade introduceerde afgelopen donderdag zijn zomermenu en daarmee ook hun nieuwe chef. Schuif lekker aan op het zonnige terras of in het knusse restaurant, neem een uniek bio natuurwijntje en laat je verrassen door hun heerlijke nieuwe gerechten! Wedden dat je vaker terug komt!

#4 Expositie-opening bij Eef
Eigenlijk zou de nieuwe expositie in koffietent Eef vorige week al geopend worden, maar vanwege de exotische temperaturen is de opening verplaatst naar aankomende zondag. Onder het genot van een heerlijke koffie of lekker speciaalbiertje kan je het indrukwekkende, kleurrijke, psychedelische werk van Days of Yonder atelier bewonderen. En het is dubbel feest, want Eef is ook nog jarig! Gefeliciteerd Eef!
(Kan je niet op zondag? Het werk hangt er gelukkig nog twee maanden!)

#5 Haagse schat van de week: Le Marie Marché
De fijne Haagse Franse markt staat weer het hele weekend op Het Plein en serveert je heerlijke hapjes, mooie sieraden, handgemaakte houtsnijwerken en live muziek. Shop alvast je lekkere hapjes voor bij de borrel bij elkaar of trakteer je zelf op een fijne koffie, een Bretonse crêpe, een macaron of.. een lekker lokaal Eiber biertje! Wil je met je Haagse schatten cadeaubon betalen? Dat kan! Wissel hem in bij de kassa en besteed het bedrag bij een kraampje naar keuze.

C’est la vie!!