Oktober is aangebroken, dus de herfst is nu echt begonnen! Maar met deze tips kan je er ook gewoon lekker op uit in het weekend en hoef je echt niet heel het weekend binnen te zitten. Regent het te hard en wil je toch lekker even onder een dekentje kruipen op de bank? Ook dat wordt met deze tips nog net even iets comfortabeler gemaakt!

#1. Un peu de joie de vivre

Oftewel een beetje levensvreugde, iets wat we allemaal goed kunnen gebruiken in deze tijden. Daarom is een bezoekje aan Het Plein dit weekend een absolute must. Hier vind je 3 en 4 oktober weer de leukste Franse markt van Den Haag: Le Marie Marché! Een betere invulling van je weekend kan ik niet bedenken. Sluit je Franse weekend af met een Cine premiere in het Filmhuis. Een voorpremière van de Franse animatiefilm Marona, over een schattige straathond. Past ook nog eens perfect bij deze dierendag!

#2. Dierendag vieren met een strandwandeling

De zomermaanden zijn voorbij, dit betekent dat het strand weer helemaal vrij is voor onze lieve viervoeters. Laat het zondag nou ook nog eens dierendag zijn. Het perfecte moment voor een uitgebreide herfstige strandwandeling voor jou en je trouwe maatje. Niks werkt zo ontspannend als de wind door je haren en het geluid van de ruige zee op de achtergrond. De wandeling sluit je natuurlijk af met een warm drankje en de lekkerste pancakes van het strand bij The Shore.

#3. Tango dansen bij de broodbrouwers

Dansen en feestjes, iemand die dit niet gemist heeft afgelopen tijd? Ik wel namelijk! De Broodbrouwers hebben hier gelukkig wat op bedacht, een wekelijkse Tangomiddag vol Argentijnse passie. Tango dansen doe je natuurlijk niet alleen, dus het ideale moment om te kijken hoe het zit met het ritmegevoel van jouw partner! Na deze passionele middag, kan je samen nog even bijkomen in de gezellige bistro. Na zo’n hete middag is een verkoelend drankje wel verdiend!

#4. Maak je thuiskantoor herfstklaar

We worden weer geacht om thuis te (blijven) werken. Voor sommigen een teleurstelling, maar het heeft ook zo zo’n voordelen! Je kunt je thuiskantoor helemaal herfstklaar maken zoals jij het wilt. Je kan je zelf kiezen wat voor koffie je drinkt, in plaats van de slappe automaat koffie in de kantine. Je kan je eigen favoriete thee kiezen en om jezelf nog een beetje extra te verwennen, kies je ook gewoon je favoriete chocolade. Stap dit weekend op je fiets en maak een stop bij Kali Tengah. Hier vind je gegarandeerd een theesmaak, die bij jou past. Vervolgens loop je iets verder en stap je binnen bij Fleurs. Naast dat ze hier de lekkerste bakkies voor je maken, kan je hier ook de koffie van Roast Factory kopen. Zo kan je ook thuis uitkijken naar je favoriete koffiemomentje. Nu alleen nog de chocolade, dit halen we natuurlijk bij The Chocolate Shop. Zoveel verschillende soorten chocolade, zelfs vegan. Ik kan je vertellen, deze is echt het proberen waard!

#5. Love is in the hair

Nu de zomer voorbij is, wordt het ook weer tijd voor een nieuwe look. Daarnaast is wat extra liefde voor het haar nooit een ramp, zeker niet als je naar Haagsche Kopjes gaat. Ga rustig zitten in de fijne stoelen en laat de rest maar aan hen over. Binnen de kortste keren, sta jij weer buiten met een nieuwe herfst look!