Ik had deze week een geluksmomentje. Het viel me namelijk ineens op dat ik ’s ochtends niet meer in het donker op sta, maar dat de zon me wakker kust voordat mijn wekker gaat. Heerlijk vind ik dat! Het wordt weer langer licht, de krokussen en narcissen staan in volle bloei en dat betekent dat mijn favoriete seizoen er weer aankomt: de lente! Lees snel onze vijf leukste weekendtips om je nog meer in de lentestemming te brengen.

#1 Gratis yogalessen in Loft
Onze nieuwe Haagse schat Loft kan je niet zijn ontgaan. In de oude kerk aan het Pomonaplein is naast het café en de brouwerij ook de yogaschool officieel geopend. Als kennismaking kun je vrijdag twee gratis lessen volgen en hebben ze, mocht je enthousiast zijn, meteen een leuke lente actie!

#2 Sushi workshop van de Sushimeisjes
Ben je net als ik gek op sushi, maar niet zo handig in de keuken dat je ze zo even in elkaar rolt. Ga dan zondag naar de sushi workshop bij de Sushimeisjes! Onder het genot van een drankje leer je er snijden, beleggen, rollen én, mocht je dit nog niet kunnen, leer je ook hoe je je eigen gerolde sushi kan eten met stokjes! Er zijn maar weinig plekjes, dus meld je snel aan!

#3 Grand Whisky Diner bij OCK
Dat wijn goed met eten te combineren is, wisten we natuurlijk al lang, maar ook met verschillende soorten whisky kun je een lekker diner bereiden. Op vrijdag serveert brasserie OCK een verrukkelijk vijf-gangendiner met bijpassende whiskys. Reserveren is verstandig.

#4 Beach Clean Up (HELAAS WEGENS WEERSOMSTANDIGHEDEN AFGELAST)
Na de stormachtige dagen ligt er weer behoorlijk wat troep op het strand. Tijd voor een schoonmaak, want met het mooie weer op komst, moet het strand er wel een beetje lekker bij liggen natuurlijk. Op zondag om 12 uur wordt er verzameld bij de Pier.

#5 Haagse schat van de week: theater Dakota
Het is weer bijna krokusvakantie en dat betekent dat theater Dakota weer een week vol mooie voorstellingen en activiteiten organiseert voor de kinderen. Het thema van dit jaar is ‘Beesten in de stad’ en zondag is de kick-off met een echt Belle en het FeestBeest Bal. Dus prinsessenjurk aan, en gaan!