Vandaag is de eerste dag van de zomer! Tijd voor zwierige jurkjes, koude rosétjes en warme wind door je haren. Gelukkig hebben we vijf heerlijke tips om de start van de zomer te vieren!

#1 Sail op Scheveningen
Het hele weekend liggen er in de haven van Scheveningen tientallen grote zeilschepen voor het evenement Sail op Scheveningen. Tot en met zondag zijn een groot aantal van de schepen gratis van binnen en buiten te bekijken, kun je er lekkere biertjes en wijntjes drinken en genieten van optredens op de kade. Het meest imposante moment van het weekend maak je mee op zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00. Dan wordt Sail op Scheveningen afgesloten met de Sail-Out Parade, waarin alle schepen één voor één de haven verlaten en langs de boulevard varen om uitgezwaaid te worden. Het belooft een prachtige vlootschouw te worden!

#2 Garden Yoga
Een fijne manier om je lijf een beetje wakker te krijgen in het weekend is met een lekkere yogales. En als je die les ook nog eens in een verborgen stadstuin middenin het centrum kunt volgen, dan zie ik geen reden meer om niet te sporten. Meld je snel aan voor de Garden Yogales van Hidden Gym. Zaterdag tussen 10.00-11.00 uur in de Nutstuin. Je vindt de ingang aan de zijkant naast het Ibis Hotel! Enne.. vergeet niet om je eigen yogamat mee te nemen!

#3 Kofferbakmarkt bij Brasserie OCK
Geen frisse wind in de zeilen, maar een frisse wind door je huis? Op zaterdag kan je bij Brasserie OCK je oude spulletjes verkopen vanuit je kofferbak of hem juist inladen met nieuwe vondsten. Ze hebben ook een kindermarkt! En schuif daarna aan voor een heerlijke lunch!

#4 Lente vintage markt 070
Voor de mensen die zaterdag druk zijn, is er gelukkig op zondag nog een fijne vintage markt, dit keer bij Greens in het Westerbroekpark. Struin langs kraampjes met tweedehands kleding, sieraden, meubels en vinyl en plof dan neer voor een lekkere zoetplank vol huisgemaakte taartjes of de borrelplank met hapjes uit eigen tuin.

#5 Haagse schat van de week: Haagsche Kopjes
De wind door je frisse haren? Laat je haar lekker verzorgen door de geweldige kappers van Haagsche Kopjes, en ga voor een lekkere zomerse coupe!

Laat het zonnetje maar komen!