Waar ik normaliter eerste in de rij ben om mijn eigen Haagse schatten weekendtips uit te proberen, schrijf ik ze dit keer vanuit het (helaas) niet zo zonnige Spanje. Daarom aan jou de taak om dubbel zo hard te genieten van mijn vijf allerleukste weekendtips in Den Haag! Enne.. stuur mij gerust een jaloersmakende foto!

#1 Vintage Kilo Sale
Ik denk serieus dat ik de enige vrouw op deze aardbol ben, die niet van urenlang shoppen houdt (oops!). Het is voor mij dan ook een uitkomst als ik kleding in een bulk kan kopen, zoals bijvoorbeeld bij een Sample Sale óf een Vintage Kilo Sale. Dit weekend was mijn kans, alleen ben ik er dus niet. Sla jij wel je slag tijdens de Vintage Kilo Sale in de Haagse Sport Centrale?

#2 Hot Chocolate Friday
De hoeveelheid regendruppels die hier momenteel in Spanje vallen, zijn niks vergeleken bij de gemiddelde regenbui in Nederland. Een verdomd goede reden om je eens lekker te buiten te gaan aan warme chocolademelk en andere lekkernijen. Dit kan deze vrijdagmiddag meer dan goed bij The Chocolate Shop tijdens de Hot Chocolate Friday! Een lekkere knisperende vuurkorf, gezellige mensen en de lekkerste organic en single origin Hot Chocolate uit Congo, Tanzania, Ecuador en Peru.

#3 Hamberday Sunday
Dat mijn blogs en weekendtips hoofdzakelijk gevuld zijn met culinaire tips en hoogtepunten, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Geen enkel excuus dus om deze zondag bij De Kade over te slaan. Ik bedoel, wie wil zijn gezicht nou niet begraven in een van die ultieme burgers van de Kade tijdens Hamberday Sunday. Smullen!

#4 Downton Abbey bij Dakota
Een van mijn bfff’s (best foodie friends forever) is werkzaam bij Theater en Filmhuis Dakota, wat een plek is dat! Favoriet! Dit weekend draaien ze weer de leukste films. Wat dacht je van Downton Abbey? De speelfilm waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Ga jij voor mij kijken en breng je verslag aan mij uit of hij net zo lekker wegkijken is als de serie op Netflix?

#5 Schat van de week: SamSam
Het is nog even geduld hebben, maar wanneer ik terug in het land ben weet ik al waar ik mijn eerstvolgende maaltje ga scoren! SamSam op het Noordeinde is één van mijn onbijt én lunch favorieten. Weet je waarom? Je kunt hier voor halve broodjes kiezen. Twee keer een half broodje is één heel broodje, is toch fantastisch bedacht, dubbel het plezier! Laat je me weten welke combinatie ik bij terugkomst zéker moet gaan proberen?

Genoeg toffe tips, lijkt mij zo. Maar ik heb ook wat van jullie nodig! Omdat ik dit weekend niet kan genieten van deze fantastische activiteiten vraag ik jou om mij mee te nemen in jouw plezierige momenten!? Stuur je een DM/foto met daarin jouw ultieme geluksmomentje dit weekend, dan delen wij hem op onze socials!