Oh yes! Terwijl het tot een paar dagen terug nog leek of de herfst haar intrede al had gemaakt, staat ons nu weer een mega mooi zomerweekend te wachten. Ik hou ervan! Daarom deze week de leukste tips om lekker naar buiten te gaan. Weekendplannen in 3, 2, 1….

#1 Buitenontbijtjes
En laten we daar gewoon gelijk mee beginnen met een ontbijtje buiten in het bos op of het strand. Elk weekend staat Aafke voor je klaar met haar zelf (met veel liefde!) gemaakte ontbijtjes, die je in de natuur mag opeten. Haar plekjes gaan wel snel, dus als dit weekend vol is, kijk dan gerust voor een ander weekend, want dit wil je gewoon echt een keer gedaan hebben!

#2Yoga @ Strandpaviljoen Zuid
Jaaa, ook dit is een gevalletje “nu het nog kan”, yoga op het strand! Spring op je fiets, neem je yoga mat mee en begin je dag in stilte en rust op het strand met een yoga les. Zen gehalte van 100% gegarandeerd. Ooh en dat zand overal op je lichaam ook! Mag de pret niet drukken toch? Je neemt daarna gewoon een verfrissende duik in de zee.

#3 Wildrooster festival Grote Markt
Oooh yeah! Het is weer zo ver, het Wild Rooster Festival op de Grote Markt! Dit een-na-laatste weekend van augustus kun je in stijl afsluiten in de ‘burning ring of fire’, met fingerlicking BBQ food, koud bier en een line up van country, rockabilly, blues en rock ’n roll. Mis het niet en bezoek dit jaarlijkse, gratis toegankelijke festival op één van de meest bruisende pleinen van Den Haag.

#4 Fluro Friday @ Aloha
Wij houden er zo van als onze Haagse schatten de krachten bundelen en een event organiseren! Eerder werd het al bij the Shore georganiseerd, dit keer is Aloha aan de buurt. Door Studio Liefde wordt daar het One Wave’s Fluro Friday georganiseerd! Het wat? Juist ja! Een super toffe dag waarbij geestelijke gezondheidsproblemen worden aangepakt met een eenvoudig recept: zoutwatertherapie, surfen, yoga en fluor! Dit event is voor mensen met psychische klachten en de mensen om hen heen. Iedereen is welkom om deze positieve beach vibe te verspreiden. Beginnende yoga, strandliefhebber of fanatiek surfer? Doe gezellig mee!

#5 Haagse schat van de week: The Hague Boat
Tja waar wil je met die zomerse temperaturen nu het allerliefste zijn? Op het water natuurlijk! Gun jezelf dit weekend eens een portie ‘toerist in eigen stad’ en stap aan boord bij Jan en Leonie. Wedden dat je Den Haag ziet zoals je het niet eerder zag en verhalen hoort die je niet eerder hoorde? Wel even insmeren natuurlijk 😉