Wat een weer, wat een zon en wat is die stad van ons toch mooi tijdens golden hour! Als afgelopen week de voorbode is van deze zomer dan ga ik op vakantie in eigen stad! Zeker met de leuke dingen die onze Haagse schatten keer op keer weer organiseren.

#1 Zusjes Vintage boetiek
Met Shoppingnight op de planning weten de dames van Zusjes Vintage boetiek altijd goed wat wij vrouwen nodig hebben. Zij zijn vanavond daarom geopend tot 22:00 uur, geven 15% korting én zorgen voor een lekker bubbeltje. Ga je naar dat Salsa feestje bij Ock morgen(zie tip#3)? Scoor hier dan nog even een fleurig jurkje. Gegarandeerd dat je voetjes van de vloer gedanst zullen worden.

#2 1000 Dagen Dorst
Krijg jij ook altijd zo’n dorst van dat warme weer? Ik in ieder geval wel en als er één plek is die die dorst goed weet te lessen is het wel bij Dorst in de Boekhorststraat. Dorst bestaat deze zaterdag exact 1000 dagen, dus reden voor een feestje! Proost!

#3 Ock Summer Salsa Party
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wij bij Haagse schatten houden wel van een feestje. Als een van onze Haagse schatten dan een avond vol passie organiseert is onze interesse gewekt. En deze locatie dames en heren, oh my, oh my.

#4 Nieuwe kunst bij Haagsche Kopjes
Nog geen plannen voor de zondagmiddag? Loop eens binnen bij Haagsche Kopjes Kappers. Want daar kun je dus niet alleen terecht voor een nieuwe coupe, maar ook voor mooie kunst. Zondag tussen 16.00 – 18.00 uur vindt de opening van de nieuwe collectie van Zoe Lewis plaats. Ga jij een kijkje nemen?

#5 Haagse schat van de week: Stijl Bandiet
Onze nieuwste aanwinst op de mooie lijst van Haagse schatten en een waar gevaar voor de shopaholics onder ons: Stijl Bandiet. De winkel op de Fahrenheitstraat is één van onze favorieten, maar dit weekend kun je je slag slaan tijdens de ‘Open Loods’. Dus ben je nog op zoek naar toffe meubels voor jouw casa? Zaterdag en zondag kun je tussen 11.00 – 16.00 uur los in de Melkwegstraat 8.

Enjoy the weekend!