Oh jongens, wat hou ik van deze tijd van het jaar! De bomen laten hun mooiste kleuren zien, overal hangen al lichtjes, met het zonnetje is het perfect weer om hard te lopen en ’s avonds is het al zo snel donker dat niets me tegenhoudt om met een lekker glas wijn op de bank de meest zoetsappige kerstfilms te kijken. Behalve dan misschien deze te gekke weekendtips! Dus lees ze snel en laat je verrassen door alles wat Den Haag je dit weekend weer te bieden heeft.

#1 Hot Chocolate Friday bij Chocolate shop
Hier kom ik zeker mijn bank voor af! Want ook deze week ik het weer tijd voor Hot Chocolate Friday bij de Chocolate shop. Genieten van de lekkerste warme chocolademelk en bij droog weer een heerlijk kampvuur. Daarnaast hebben ze keuze uit tientallen repen van de beste chocola en hebben ze speciaal voor vanavond fijne aanbiedingen. Is weer wat anders dan zo’n saaie chocoladeletter!

#2 Baristaworkshop bij Capriole Café
Altijd al zo’n perfecte cappuccino willen zetten? Bij Capriole Café leren ze je zondag in 2,5 uur hoe je met zo’n professioneel apparaat een heerlijk bakkie zet. Met vers gebrande koffie uit hun eigen branderij natuurlijk! Echt een super leuke en leerzame workshop, kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

#3 Beer Yoga van Hidden Gym
Een fijne manier om je lijf een beetje wakker te krijgen in het weekend is met een lekkere yogales van Hidden Gym. Zaterdag staat er weer een bijzonder lekker lesje op het programma: Beer Yoga it is! Jawel, eerst push je jezelf tot de limit om van dat bierbuikje af te komen en daarna proost je met elkaar op de geleverde prestaties met een ijskoud biertje. Ik bedoel, het moet wel een beetje leuk blijven natuurlijk! Locatie, hoe kan het ook anders, is bierbrouwerij De Prael.

#4 Sinterklaas bij OCK
Zaterdag komt de Sint langs bij Brasserie OCK! Voor de kids is er een kleurplaat waarmee ze mooie prijzen kunnen winnen en voor de ouders staat een lekker kopje koffie of thee en natuurlijk wat lekkers klaar. Wandel na dit festijn nog even lekker door het bos, dan kunnen de kids mooi nog even uitrazen van alle spanning en het snoepgoed 😉

#5 Haagse schat van de week: Roast Factory
Voor de lekkerste koffie van Den Haag moet je bij Roast Factory zijn! Stefan reist de hele wereld over, op zoek naar de beste bonen en brandt deze in zijn eigen branderij aan de Televisiestraat. Zijn lekkere kopjes koffie kunnen onder andere worden gedronken bij Haagse schatten Eef, Lola Bikes & Coffee en aankomende vrijdag ook bij de Black Friday Kledingswap bij de Naaierij. Maar je kan zijn koffie ook gewoon bij hem kopen en dan lekker thuis drinken. Het perfecte cadeautje voor je schoonvader!