Hier zijn ze dan, de eerste weekendtips voor het eerste weekend van 2020! Een nieuw jaar is aangebroken. Een jaar vol nieuwe voornemens, nieuwe doelen, nieuwe dromen en nieuwe uitdagingen. Maar gelukkig wel nog steeds met onze vertrouwde weekendtips 🙂 Misschien zijn jullie net als ik (Renee), nog steeds een beetje aan het bijkomen van een prachtige oudejaarsavond, maar het weekend staat alweer voor de deur. En met deze heerlijke voornemens, wordt het een mooi eerste weekend van 2020!

Voornemen #1: Detoxen

Nu de december maand officieel voorbij is, merk ik dat mijn lichaam even klaar is met al het eten en drinken. Dus een goed moment voor een detox. Bij Hug the Tea dachten ze er net zo over! Een mooi idee om het jaar gezond te starten. Na alle kerstdiners en oliebollen tijdens oud & nieuw, is het tijd voor een DETOX brunch! Verwacht een goede boost of energy, detox sapjes en een uitgebreid detox menu vol lekkere zoete & hartige hapjes. Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL=VOL.

Voornemen #2: oude kleren een nieuw leven geven

Heerlijk vind ik het om te neuzen tussen de tweedehands kleding. Niet alleen omdat je altijd wel iets unieks vindt, maar ook omdat het een goed gevoel geeft om oude kleding weer een nieuw leven te geven. Wie dat als geen ander snappen, zijn de dames van Zusjes vintage boetiek. Zij luiden het jaar in met hun mega winter sale en zondag ook nog met een nieuwjaarsborrel! Shoppen met 20% korting en vanaf 15 uur oliebollen en champagne, dubbel feest dus! Als je dan toch eenmaal in de Boekhorststraat bent, loop dan meteen even langs ons andere Haagse schat, Dorst.

Bij Dorst hebben ze de hele eerste week van het nieuwe jaar 20% goede voornemens kortingsdagen op het gehele assortiment! Kan je niet genoeg krijgen van de Boekhorststraat en niet van nieuwjaarsborrels, bij de Naaierij starten ze het jaar met een Happy New Year (naai) borrel, inclusief champagne! Super leuke en gezellige manier om kennis te maken met de Naaierij en de meiden achter de Naaierij.

Voornemen #3: vaker koffietjes en werken buiten de deur

Voor mij werkt er niks beters dan buiten de deur werken onder het genot van een lekker koffietje. Na een week gesloten te zijn, kan dit gelukkig ook weer bij Eef! Maar dan in een ander jasje en onder de nieuwe naam, Fleur’s. Fleur’s is vanaf gisteren officieel geopend en staat dit hele weekend weer voor je klaar met heerlijke bakkies koffie, nog steeds gewoon van Roast Factory! Ga dit weekend dus gezellig langs en maak kennis met Fleur’s. Nog een leuk extraatje: Fleur’s is elke vrijdag tot 20.00 uur geopend voor een gezellige borrel!

Voornemen #4: lekker wandelen

Genoeg mooie locaties hier in Den Haag om er eens even lekker op uit te gaan. Een wandeling over het strand om uit te waaien en daarna neer te ploffen bij Aloha voor een warme choco. Een andere fijne plek om te wandelen, is het bos van Ockenburg. Zo’n mooie plek vol leuke bruggetjes, verstopte bospaadjes en natuurlijk Brasserie OCK. Dit weekend hebben ze weer een Live op Zondag. Leuk om na een stuk wandelen, lekker op de bank te genieten van de muziek met een lekker drankje erbij.

#5 Schat van de Week: Haagsche Kopjes

Nieuw jaar betekent… nieuw haar! Laat die oude lokken van 2019 lekker gaan en ga met een nieuwe look 2020 tegemoet. Ben je net als ik altijd een beetje bang voor een gehele metamorfose, ga dan gewoon lekker voor alleen wat bijpunten. Wat je ook doet, bij Haagsche Kopjes weten ze hoe het moet! Gewoon lekker ontspannen in de stoel gaan zitten en voor je het weet, loop jij met een nieuw fris Haagsch Kopje het jaar in!