“Give me, give me, give me what I want, I want sunshine, sunshihihine.” Joy Williams zingt me toe, terwijl ik in mijn spijkerjasje langs de velden met narcissen en viooltjes fiets. Eindelijk is het LENTE! En daarom is het tijd voor een feestje! Want wat kan je beter vieren dan het leven? Zet je feestmuts maar op, want hier komen onze Haagse schatten weekendtips!

#1 Bubbels en plaatjes bij Zusjes Vintage
Zusjes Vintage bestaat 2 jaar en ook dat mag gevierd worden! Vrijdagavond kan je daar met een bubbeltje in de hand en de heerlijke tunes van Cosmic Silks in je oren een geweldige outfit komen shoppen met 15% korting! Daarin ga je zeker stralen op ieder komend feestje!

#2 Talent mag gevierd worden bij Dakota
Na het succes van de vorige editie, organiseert theater Dakota vrijdagavond weer een Open Podium! Dus kom onder genot van een drankje luisteren naar de geweldige talenten en waag misschien zelf een liedje. De ROCKIT huisband staat klaar voor alle verzoekjes. Dat wordt vast een feestje!

#3 Filya viert haar verjaardag!
Onze Haagse schat Filya was 4 april jarig en wie jarig is, trakteert! Dit weekend krijg je 20% korting op alle prachtige plantjes in de winkel. Dus kom lekker snuffelen in haar heerlijke winkel en ga naar huis met een prachtige hangplant, een gek gekleurde cactus of 6 miniplantjes? Of in mijn geval, met alles!

#4 Prins Hendrikstraat viert de Lente
Op zondagmiddag worden de bloemetjes buiten gezet op de Prins Hendrikstraat. Ze vieren de lente met workshops voor jong en oud, lekker eten, live muziek, spelletjes, attracties en een geweldige lokale markt. En, als je er dan toch bent, loop dan meteen even binnen bij Bar en Zo voor een paar fijne hebbedingetjes en eindig je dag met de beste sushi van Den Haag, freshly made door de Sushimeisjes!

#5 Haagse schat van de week: Confetti
Of je nou kiest voor een cappuccino, een vers gebakken stuk taart of een lactose- en glutenvrije lunch, de meisjes van Confetti maken overal een feestje van! Hun ontbijtjes kunnen gelukkig de hele dag worden besteld, maar ik word ook altijd blij van hun heerlijke milkshakes met slagroom en sprinkles!

Maak er een feestje van!