We hebben een heel bijzonder plekje in het Makerskwartier voor je ontdekt. Een enorm ruime winkel gevuld met de mooiste en meest bijzondere vintage items. Waar je wordt ontvangen door de twee super leuke en enthousiaste meiden Sanne en Moniek en zeker weten niet met lege handen weg gaat. In een straat die volgens ons toch al het ontdekken waard is. Maak kennis met Zusjes Vintage Boetiek in de Boekhorststraat! 

Zusjes vintage boetiek is dé plek om je mooiste en meest bijzondere vintage kleding, accessoires, sieraden en schoenen te scoren. De eerste keer (zo’n 10 jaar terug!) dat ik een vintage kledingwinkel in stapte kan ik mij nog goed herinneren. Een stoffige bedoeling, de geur van bejaarden vrouwen en oversized en uit de mode geraakte blouses en rokjes die je je eigen oma nog niet eens zou aantrekken. Maar gelukkig zijn de tijden veranderd! En Zusjes Vintage Boetiek is daar het levende bewijs van.

De winkel ziet er prachtig uit. Alles klopt, is schoon en tot in de puntjes op elkaar afgestemd. Helemaal art nouveau, mooie gouden kledingrekken, lekker ruim en absoluut niet stoffig. Alles ligt en hangt overzichtelijk op kleur en type gesorteerd. De kleding wordt door de meiden nauwkeurig uitgezocht, gewassen, gestreken en nauwkeurig nagelopen! Zo weet je zeker dat je jouw gescoorde tweedehands item(s) een mooi nieuw leven in kan blazen.

Moet je toch nog een beetje wennen? Of wil je graag jouw eigen style ontdekken? Stap dan sowieso een keertje binnen. Sanne en Moniek zorgen er gegarandeerd voor dat jij je helemaal thuis voelt. Weer dat meisje van vroeger! Ze helpen je graag met stylen. En zoek je echt iets speciaals? Dan staan ze ook nog eens te popelen om voor jou op zoek te gaan naar dat ene bijzondere kledingstuk.

Zusjes Vintage Boetiek

Boekhorststraat 93
2512 CM Den Haag
Website